fbpx

Extreme Networks intentioneaza sa achizitioneze divizia de SD-WAN a companiei Infovista


Extreme Networks si-a anuntat pe 10 august intentia de a achizitiona entitatea nou creata numita Ipanematech SAS („Ipanema "), divizia SD-WAN a Infovista. Achizitia va extinde portofoliul ExtremeCloud, lider de piata, oferind solutii noi SD-WAN gestionate in cloud si de securitate necesare pentru sustinerea Infinite Enterprise.

Extreme Networks intentioneaza sa achizitioneze divizia de SD-WAN a companiei Infovista 1Modul in care oamenii lucreaza, se conecteaza si interactioneaza a devenit mai fluid si mai distribuit, extinzand in continuare marginile retelei si creand, la randul sau, asa numita Infinite Enterprise. Solutiile Extreme sustin Infinite Enterprise folosind o infrastructura cloud scalabila pentru a extinde conectivitatea necesara experientelor centrate pe consumatori care sa se poata conecta si lucra de oriunde.

Solutia Ipanema ajusteaza automat si dinamic fluxurile de trafic ale aplicatiilor pe baza conditiilor de retea in timp real, oferind performante sporite si o calitate imbunatatita a experientei, chiar si in conditii diverse, in diferite tipuri de conectivitate WAN gestionata in cloud. Extreme intentioneaza sa valorifice aceste capabilitati pentru a stabili o solutie infinit distribuita si sigura in cadrul portofoliului ExtremeCloud – pozitionand compania ca una dintre cele mai avansate platforme cloud din lume. Acest lucru va adauga mai multa flexibilitate, capacitate si securitate atunci cand conectati locatii, aplicatii si dispozitive, permitand Extreme sa ofere cea mai buna experienta posibila clientilor si consumatorilor lor, oriunde s-ar afla in calatoria lor catre Infinite Enterprise.

Adaugarea Ipanema va crea un al doilea centru tehnologic de excelenta pentru Extreme in Europa si va aprofunda prezenta clientilor europeni ai companiei. Ipanema a stabilit parteneriate cu furnizori de servicii gestionate si integratori de sisteme din intreaga Europa pentru a ajuta clientii sa implementeze, sa gestioneze si sa scaleze instalatiile lor SD-WAN bazate pe cloud. Solutiile Ipanema sunt implementate in prezent in peste 100.000 de site-uri si deservesc peste 400 de clienti.

Comunicatul oficial al producatorului poate fi accesat aici.

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii