fbpx

Extreme Networks – Lider in Cadranul Magic Gartner


Pentru al doilea an consecutiv, solutiile Extreme Networks de Acces LAN Wired si Wireless se pozitioneaza ca Lider in Cadranul Magic Gartner 2019, conform raportului publicat la finele lunii septembrie.

Potrivit analistilor Gartner, „un furnizor din cadranul Liderilor trebuie sa demonstreze capacitatea de a indeplini o larga varietate de cerinte ale clientilor printr-o familie completa de solutii de acces. Liderii vor avea capacitatea de a modela piata si de a oferi aplicatii diferentiate pe diverse layere de acces, dar si servicii si suport la nivel global corelate acestor solutii. Liderii trebuie sa isi fi demostrat abilitatea de a mentine parteneriate puternice cu canalele de distributie si clientii sai si sa nu aiba lipsuri evidente in portofoliile lor.”

Extreme Networks - Lider in Cadranul Magic Gartner 1

De la ultimul raport publicat in 2018, Extreme a achizitionat compania Aerohive Networks, adaugand capacitati critice de gestionare cloud si management edge, inclusiv solutii Wi-Fi si SD-WAN gestionate cloud, la portofoliul Extreme. Aceasta a fost a patra achizitie strategica din 2016 pana in prezent, care a vizat completarea si extinderea portofoliului de solutii Extreme. De asemenea, intre timp Extreme a lansat si Extreme Elements, o combinatie de servicii, software si hardware, care poate fi customizata pentru a crea solutii potrivite pentru companii din orice industrie, pentru care conteaza experienta oferita utilizatorilor finali.

„La Extreme, intelegem reteaua nu ca o componenta utila – ci ca un motor de business si sursa de inovatie. Investim continuu in portofoliul nostru de solutii wired si wireless pentru a ne sustine clientii si partenerii in eforturile lor de a avansa in procesul de transformare digitala si in dezvoltarea unui avantaj competitiv. In acest context, platforma cloud de generatie a 3-a pe care am achizitionat-o de la Aerohive constituie o componenta cheie. Titlul de Lider pe piata de acces LAN wireless si wireless, acordat de catre Gartner ne onoreaza, inca o data, si avem convingerea ca viziunea tehnica, portofoliul robust si relatiile solide pe care le dezvoltam cu clientii si partenerii nostri ne vor mentine ca lideri in acest spatiu, in anii urmatori,” declara Ed Meyercord, presedinte si CEO, Extreme Networks, Inc.

Pentru a consulta raportul Gartner 2019 privind solutiile de access LAN wired si wireless, accesati acest link.

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii