fbpx

Extreme Networks obtine cel mai bun scor pe segmentul solutiilor de retelistica pentru centrele de date


Recent, Gartner Peer Insight a realizat o evaluare solutiilor software si hardware care au ca obiectiv asigurarea conectivitatii in cadrul centrelor de date ale companiilor medii si mari. Extreme Networks a obtinut, din partea clientilor sai, un scor de 4.8 (din maxim 5 disponibile), pozitionandu-se in fruntea clasamentului.

 

Analiza realizata de Gartner Peer Insight a vizat evaluarea solutiilor de tip switch pentru data center core/spine, switch-uri de acces (top of rack [ToR], leaf), solutii virtuale de switching, solutii Ethernet, sisteme de operare in retea (NOSs), overlayere de retea, si optiune de management, automatizare si orchestrare pentru aceste componente.

 

Titlul de Customers’ Choice acordata de analistii Gartner Peer Insights se bazeaza pe feedback-ul si scorul acordat acestor solutii chiar de catre specialistii beneficiari care au experienta achizitionarii, implementarii si utilizarii acestor produse sau servicii.

Solutiile Extreme Networks Agile Data Center™ sunt optimizate pentru a permite intreprinderilor si organizatiilor cloud sa atinga un nivel superior de agilitate si eficienta operationala, care pot fi transformate in avantaje competitive. Utilizatorii au apreciat sistemul de ofertare, calitatea serviciilor customer, eficacitatea costurilor si seriozitatea producatorului atunci cand se pune problema de a furniza rezultate pozitive la nivel de business.

In acest studiu au fost evaluati, din perspectiva utilizatorului, peste 20 de producatori de solutii de networking pentru centrele de date. Solutiile evaluate au inregistrat scoruri intre 3.0-4.8. Doar 4 din cele peste 20 de solutii au primit distictia de Customer’s Choice. Solutia Extreme Networks Agile Data Center™ a obtinut atat titlul de Customer’s Choice, cat si cel mai ridicat scor inregistrat in cadrul studiului, din 128 de recenzii.

Studiul Gartner Peer Insight a fost publicat la finele lunii octombrie.

Extreme a finalizat achizitia Brocade Communications Systems in noiembrie 2017. Ulterior furnizorul a intrat in zona de Challanger a Cadranului Magic Gartner, odata cu publicarea in iulie 2018 a studiului dedicate solutiilor de retelistica pentru centrele de date. (Gartner Magic Quadrant for Data Center Networking, publicat pe July 11, 2018)

In plus, routerul SLX, parte a portofoliului de solutii Agile Data Center, a castigat in luna iunie, la Interop Tokyo, premiul Best of Show Silver.

Veracomp este distribuitor cu valoare adaugata Extreme Networks din 2007, asigurand consultanta specializata si support presales pentru intregul portofoliu de solutii de networking.

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii