fbpx

Extreme Networks ofera cea mai puternica solutie de Retail Guest Analytics


Noua platforma ofera retailerilor analize digitale aprofundate pentru cresterea vanzarilor per shopper si a experientei de brand.

retail guest analysisPentru a permite comerciantilor traditionali sa ramana competitivi si sa indeplineasca si asteptarile cumparatorilor, Extreme Networks, Inc (NASDAQ: EXTR) introduce solutia Retail Guest Analytics, ca parte a portofoliului sau de solutii noi, ExtremeWireless ™ WiNG.

Solutia Retail Guest Analytics este o platforma integrata si configurabila care permite comerciantilor sa analizeze comportamentul cumparatorilor, definind in timp real obiceiurile si opiniile acestora. Concluziile obtinute chiar in timpul achizitiei permit personalizarea ofertelor cu efect direct asupra procesului de atragere, retinere si sustinere a clientului. Solutia ofera perspective cuprinzatoare legate de zona demografica si de comportamentele de cumparare, implicit asupra cresterii veniturilor per client si a experientei de achizitie. In plus departamentele IT, fortate acum sa faca fata presiunii competitorilor online, vor putea, prin integrarea cu solutiile ExtremeWireless Wing, sa permita unui numar mare de cumparatori utilizarea telefoanelor mobile in procesul de achizitie, cu ajustarea rapida a promotiilor pentru imbunatatirea experientei de brand, reducand in acelasi timp costurile si timpul de lansare pe piata.

 Pentru a oferi o conectivitate eficienta pentru cumparatori, Extreme Networks introduce de asemenea si noi Access Point-uri si switch-uri (ExtremeWireless WiNG AP 7602 si AP 7622, seria de echipamente ExtremeSwitching™ 200, camera video integrata AP3916i etc.). Aceste solutii aduc sectorului de retail, in care este importanta o reactie rapida buget-efect, o scalabilitate masiva, auto administrare cu adevarat zero-touch si management unificat atat prin cablu, cat si wireless, integrare cu sistemele de supraveghere video sau chiar introducerea in mecanismul de analiza a informatiilor video.

Pentru mai multe detalii despre noua solutie Extreme, va rugam dati click aici.

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii