fbpx

Extreme Networks se angajeaza sa investeasca semnificativ in software, automatizare si inteligenta artificiala


Potrivit Deloitte, retelele avansate sunt eroul nenascut al viitorului nostru digital. Viitorul tip de conectivitate trebuie sa ofere noi capacitati pentru a sprijini crearea de retele diferentiate, customizabile pentru dispozitive si aplicatii.

 

Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR) a anuntat la inceputul lunii aprilie investitii in automatizarea sofware-ului si AI pentru a-si ajuta clientii sa faca urmatorul pas in eforturile lor de transformare digitala si pentru a deveni autonomi. De la telemedicina in domeniul sanatatii la etichetarea electronica a rafturilor din retail sau invatamantul digital din scoli, Extreme isi propune sa transforme reteaua dintr-un utilitar binar intr-un motor puternic care conecteaza automat si inteligent oamenii cu tehnologia.

Ca digitalizarea sa fie pe deplin realizata, organizatiile trebuie sa aiba o retea agila, adaptabila si sigura, o abordare bazata pe software si o inteligenta umana care sa sustina intreaga afacere.

De aceea, in 2019 Extreme va investi 95% din bugetul pentru cercetare si dezvoltare in software si AI pentru a extinde capabilitatile de automatizare prin solutiile Smart OmniEdge ™, Automated Campus ™ si Agile Data Center ™, creand o retea sigura si autonoma.

Fiecare atribut este sustinut de securitatea intrinseca, astfel incat clientii sa-si poata proteja afacerea la cel mai fundamental nivel-reteaua.

Extreme  isi asuma si un rol de lider in dezvoltarea standardelor open source pentru implementarile SDN, colaborand cu organizații precum Open Networking Foundation pe proiectul Stratum.

Combinata cu abordarea bazata pe colaborare, orientata catre client, Extreme aduce practicantilor IT din orice industrie libertatea de a provoca status quo-ul, de a se conecta cu pacienti, studenti si clienti in moduri noi interesante. Extreme ofera practicantilor IT libertatea de a-si folosi reteaua, aplicatiile si dispozitivele pentru a face ceea ce au venit sa faca, si anume sa dezvolte experienta umana.

Stirea este disponibila aici.

 

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii