fbpx

Extreme stabileste un nou standard pentru Cloud Networking Security, promovand protectia datelor clientilor si confidentialitatea


Extreme obtine trei certificari ISO, asigurand cel mai inalt nivel de securitate a informatiilor si protectia datelor pentru abonatii ExtremeCloud IQ.

 

Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR), furnizor de solutii de cloud-driven networking, a anuntat la sfarsitul lunii aprilie ca este singurul furnizor de solutii cloud-driven networking care este in prezent triplu certificat de International Standards Organization (ISO) pentru aderarea la cele mai bune practici si controale ale sistemelor de management al securitatii informatiilor. ExtremeCloud ™ IQ este acum cea mai cuprinzatoare platforma de management al retelei cloud din industrie, oferind clientilor cel mai inalt nivel de securitate a informatiilor si protectie a datelor disponibile, eliminand riscurile si permitandu-le sa se duca in cloud cu incredere. De asemenea, Extreme si-a extins amprenta Centrului de date regionale, permitand mai multor abonati ExtremeCloud IQ din intreaga lume sa isi pastreze datele la nivel local si sa asigure respectarea legilor privind confidentialitatea si suveranitatea datelor.

Aspecte cheie:

  • ExtremeCloud IQ este singura platforma de gestionare a retelei cloud in prezent certificata ISO 27017 si ISO 27701, pe langa certificarea ISO 27001 din octombrie 2019. Este singura solutie de gestionare a retelei cloud certificata ISO 27001 disponibila pe Amazon Web Services, Google Cloud Platform, si Microsoft Azure, precum si in medii cloud private si locale.
  •  ExtremeCloud IQ gestioneaza aproape 1,6 milioane de dispozitive de retea in fiecare zi. Extreme a fost numit de Omdia in 2020 furnizorul de solutii de retea gestionate in cloud cu cea mai rapida crestere.
  • ISO 27701 se aliniaza la Regulamentul general al Uniunii Europene privind protectia datelor (GDPR) si extinde ISO 27001, stabilind un nou standard pentru implementarea unui sistem de gestionare a informatiilor de confidentialitate (PIMS). ISO 27017 este o declaratie de conformitate si, de asemenea, o extensie a ISO 27001, adaugand controale specifice operatiunilor in cloud. Aceste certificari, in plus fata de certificarea ISO 27001 permit Extreme sa ofere clientilor servicii care adera la cele mai recente actualitati internationale. practici pentru securitatea informatiilor si protectia datelor.
  • Ca o masura suplimentara, ExtremeCloud IQ a atins nivelul 1 in programul Cloud Security Alliance (CSA) Security Trust Assurance and Risk (STAR). Prin intermediul acestui program, clientii pot vizualiza ExtremeCloud IQ in contextul celor mai multe standarde de securitate la nivel mondial, permitandu-le clientilor sa inteleaga mai bine securitatea platformei in contextul reglementarilor locale.
  • Extreme are 17 centre de date regionale (RDC-uri) in intreaga lume, cu o amprenta de cloud care acopera 5 continente din 13 tari. Stabilirea centrelor de date este o extensie a eforturilor Extreme de a oferi o platforma de management cloud extrem de sigura.
Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii