fbpx

ExtremeCloudIQ


Recent, Extreme Networks a achiziionat Aerohive Networks, un pionier in solutii de networking administrate in cloud. Acest parteneriat ofera clientilor mai multe optiuni pentru tehnologia wired si wirelesss cloud si on-premises, ducand si la nasterea unei noi solutii, ExtremeCloudIQ.

 

Top 5 feature-uri ExtremeCloudIQ, cunoscuta inainte ca Hive Manager:

  • Gestioneaza, automatizeaza si capteaza informatii din diferite tehnologii si produse din retea
  • Simplifica sarcini extrem de complexe, identifica diferitele locatii in cateva minute si ofera niveluri fara precedent de gestionare centralizata, control si vizibilitate in retea
  • Dezvoltare fara blocaje
  • Reduce semnificativ nevoia de interventie locala

ExtremeCloud IQ automatizeaza operatiunile de retea end-to-end si edge-to-DC network, realizeaza analitici, scaleaza mai rapid, securizeaza si optimizeaza experienta utilizatorului final si a aplicatiei.

DESCOPERITI MAI MULTE DESPRE NOUA SOLUTIE EXTREME

Inregistrati-va  pentru un demo introductiv al celui mai eficient sistem de management al retelei, construit pe servicii in cloud de generatie viitoare pentru automatizarea, controlul, vizibilitatea retelei si nu numai.

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii