fbpx

F5 analizeaza atacurile cibernetice in banci si organizatii de servicii financiare


Atacurile de autentificare prin parola au cea mai mare pondere.

Echipa F5 Security Incident Response Team (F5 SIRT) ajuta clientii sa abordeze incidentele de securitate in timp real. Ca parte a Raportului de protectie a aplicatiilor din 2021, la inceputul acestui an, F5 SIRT a analizat incidentele de securitate raportate la F5 SIRT pentru anii 2018 pana in 2020 pentru institutiile financiare.

Organizatiile de servicii financiare au inregistrat cel mai mare raport de incidente atribuite atacurilor de autentificare prin parola (46,2%) comparativ cu toate celelalte sectoare. Au fost al treilea in procentul de incidente de denial-of-service (DoS) (36,1%). Ultima categorie a fost atacurile legate de web cu un procent de 6,3%. Alte atacuri includ DNS (vulnerabilitatile Domain Name System) si malware-ul.

Graficul de mai jos prezinta categoriile de incidente :F5 analizeaza atacurile cibernetice in banci si organizatii de servicii financiare 1O gama larga de organizatii intra sub incidenta serviciilor financiare, inclusiv banci de dimensiuni diferite, brokeri de credit, companii de asigurari, burse de valori, fonduri de investitii, procesatori de plati, creditori de finantare pentru consumatori, brokeraje si companii care deservesc sectorul financiar.

F5 analizeaza toate incidentele de securitate aparute in toate aceste tipuri de insitutii financiare.

F5 analizeaza atacurile cibernetice in banci si organizatii de servicii financiare 3

Raportul detaliat F5 Labs poate fi accesat aici.

 

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii