fbpx

F5 finalizeaza achizitia Shape Security


Dupa ce, pe 19 decembrie 2019, comunica initierea acordului de achizitie, F5 Networks a anuntat recent finalizarea achizitiei companiei Shape Security, lider in solutii de preventie a abuzurilor si fraudelor online, adaugand astfel un nivel suplimentar de protectie care vizeaza atacuri automatizate, botneti si frauda tintita portofoliului F5 de servicii dedicate aplicatiilor.

 

Solutiile Shape realizeaza de la atentionare pana la atenuarea a peste 1 miliard de atacuri de aplicatii zilnic, utilizand prin IA sofisticata, analitice bazate pe cloud si tehnologii anti- frauda. Aceasta achizitie ofera o valoare superioara organizatiilor prin combinarea expertizei F5 si NGINX in alimentarea a peste jumatate din aplicatiile de la nivel mondial din toate tipurile de medii.

„Uram echipei Shape bun venit si asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna pentru a transforma peisajul de securitate a aplicatiilor”, a declarat François Locoh-Donou, presedintele si CEO, F5. „Capacitatile avansate AI si analiticele Shape vor ajuta organizatiile sa accelereze performanta si securitatea tuturor aplicatiilor, in orice tip de cloud.”

Impreuna, F5 si Shape reprezinta o solutie completa de securitate a aplicatiilor, reducand complexitatea infrastructurii, protejand in acelasi timp fiecare aspect al traseului „code to customer” impotriva pierderilor ce pot fi cauzate de frauda online, daune de reputatie si perturbari ale serviciilor online critice.

Pentru mai multe detalii, accesati f5.com/shape-security

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii