fbpx

F5 furnizeaza servicii de aplicatii cloud fara compromis


Noile solutii promoveaza implementari de aplicatii cloud private, publice si hibrid; parteneriatul cu Equinix sporeste flexibilitatea si performanta serviciilor prin acces direct, privat la infrastructura cloud

SEATTLE –F5 Networks (NASDAQ: FFIV) a lansat o serie de solutii si inovatii proiectate pentru clientii care au nevoie de servicii pentru aplicatii complexe si consecvente in medii de aplicatii cloud private, publice si hibrid. In plus, F5 a anuntat solutii combinate cu Equinix Cloud Exchange si Performance Hub, care le permit companiilor sa implementeze aplicatii critice in mai multe infrastructuri cloud publice cu securitate, disponibilitate si performanta de top.

„O economie digitala inseamna ca aplicatiile si serviciile trebuie sa fie usor de implementat, fara dificultati si rapid de scalat pentru a ajuta organizatiile sa pivoteze catre noi oportunitati de piata”, a declarat Ryan Kearny, EVP al Dezvoltarii produselor si CTO, F5. „Doar F5 ofera produse software si hardware programabile, cu numeroase functii, pentru a unifica furnizarea aplicatiilor in mai multe medii de centre de date si cloud, inclusiv cazuri de utilizare a produselor «container» si a microserviciilor. Solutiile noastre reduc si mai mult timpul de implementare prin integrari variabile, capacitati de orchestrare native si solutii de parteneriat convingatoare, precum ofertele noastre de colocatie cu Equinix.”

Migrarea fluxurilor de lucru IT la cloud promite avantaje semnificative, dar poate cauza stres suplimentar la nivelul functiilor de gestionare paralela, securitate si operatiuni. In timp ce-si dezvolta modelele de afaceri, organizatiile sunt nevoite sa ofere imbunatatiri ale serviciilor pentru a face fata cerintelor in schimbare ale unui numar din ce in ce mai mare de utilizatori, aplicatii si volume de trafic. Deoarece companiile folosesc cai diferite de utilizare a solutiilor cloud, F5 introduce tehnologii care realizeaza legatura dintre modelele IT confirmate si modele de infrastructura mai degraba orientate catre cloud.

Controlere pentru Livrarea Aplicatiilor din Linia BIG-IP® iSeries™ a „produselor hardware definite pe baza de software”

F5 isi extinde familia BIG-IP cu iSeries. Noile platforme hardware incorporeaza programabilitatea lider in domeniu cu suport pentru node.js prin iRules LX™, permitandu-le clientilor sa-si personalizeze sistemele pentru necesitati de infrastructura in crestere. Unica pentru iSeries, tehnologia TurboFlex™ furnizata de F5 permite profiluri de performanta selectabile pentru maximizarea protejarii investitiilor si furnizeaza optimizari dedicate cloud, de securitate si pentru livrarea aplicatiilor. In mod similar, platformele iSeries pot fi configurate in mod specific pentru a oferi protectie DDoS sporita, precum si tehnologii private cloud si SDN de la organizatii precum OpenStack, Cisco si VMware.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii