fbpx

F5 in raportul Gartner al furnizorilor cool de cloud computing


In 2020, Gartner mentiona Volterra in cadrul raportului sau Cool Vendors in Cloud Computing. Anul acesta, Gartner discuta despre achizitia Volterra de catre F5 in sectiunea “Unde se afla (ei) acum?” a aceluiasi raport pe 2021.

Versiunea din acest an, Cool Vendors in Cloud Networking, scris de analistii Andrew Lerner, Arun Chandrasekaran, Jonathan Forest si Joe Skorupa, mentioneaza „Capacitatile native de retea din mediile cloud public si/sau Kubernetes pot fi insuficiente, in special pentru sarcinile de lucru ale companiilor de productie. Acest decalaj nu este intotdeauna abordat de furnizorii de retele consacrati; prin urmare, liderii de retea I&O ar trebui sa se uite la furnizorii de retele cloud in curs de dezvoltare.”

Analiza Gartner consolideaza conceptul ca aplicatiile moderne, distribuite necesita infrastructuri la fel de moderne, distribuite, native in cloud pentru a-si atinge obiectivele de transformare a afacerii. Iar platfoma de securitate si networking cloud-nativa a F5-Volterra exact acest lucru face – oferind echipelor de arhitectura si dezvoltatorilor securitate si performanta imbunatatite si complexitatea operationala redusa a sarcinilor de lucru containerizate in mediile cloud.

Alte provocari remarcate in Cool Vendors sunt:

  • „Functiile de retea, terminologia si abordarile de management variaza in functie de furnizorii de cloud public, ceea ce creeaza provocari de management.”
  • „Capacitatile native de retea asociate cu Kubernetes sunt adesea insuficiente pentru companii in ceea ce priveste vizibilitatea si securitatea, precum si la scara larga.”

Acesta este un domeniu in care F5-Volterra inoveaza extensiv – serviciul F5 SaaS oferind functii de load balancer distribuit/Kubernetes ingress-egress gateway, API gateway, WAF, DDoS, Securitate API si, mai mult, toate cu un management de control centralizat cu vizibilitate end-to-end.

Mai multe informatii despre solutia F5 SaaS multi-cloud pot fi gasite aici.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii