fbpx

F5 isi consolideaza portofoliul de securitate cloud prin achizitia Threat Stack


F5 a anuntat recent un acord definitiv privind achizitionarea companiei private Threat Stack, lider in securitatea cloud si protectia sarcinilor de lucru. Solutiile de protectie API si a aplicatiilor de la F5, combinate cu capabilitatile si expertiza de securitate cloud Threat Stack, vor spori vizibilitatea asupra infrastructurii aplicatiilor si a sarcinilor de lucru, facilitand clientilor posibilitatea sa adopte o postura de securitate consistenta in orice cloud.

F5 isi consolideaza portofoliul de securitate cloud prin achizitia Threat Stack 1„Aplicatiile reprezinta coloana vertebrala a afacerilor moderne, iar protejarea acestora este o misiune esentiala pentru clientii nostri”, a spus Haiyan Song, vicepresedinte al securitatii la F5. „Threat Stack aduce tehnologie si talent care vor consolida capacitatile de securitate ale F5 si vor largi viziunea noastra asupra aplicatiilor adaptive cu o capacitate extinsa de observare in cloud si informatii de securitate actionabile pentru clienti.”

Amenintarile din jurul experientelor digitale imersive actuale sunt in crestere, iar aplicatiile reprezinta un punct central pentru infractorii cibernetici – atacurile, frauda si experientele perturbate ale clientilor pot costa companiile peste 100 de miliarde de dolari pe an. Aceste experiente sunt alimentate din ce in ce mai mult de aplicatii distribuite in medii multiple si profund interconectate prin API-uri. Aceasta distributie extinde semnificativ potentialele puncte de intrare pentru atacatori si necesita o vizibilitate si un context largit pentru a identifica si neutraliza amenintarile. Organizatiile se confrunta cu provocarea descurajanta de a accelera inovatia digitala pentru a ramane competitive, luptandu-se totodata cu o gama mai larga de adversari sofisticati si o complexitate crescuta.

Misiunea F5 este de a alimenta aplicatii adaptive care permit companiilor si organizatiilor din intreaga lume sa securizeze si sa ofere experiente digitale extraordinare utilizatorilor sai.

Un principiu central al aplicatiilor adaptive este capacitatea lor de a se proteja prin detectarea si atenuarea amenintarilor in timp real. Identificarea proactiva a riscurilor si detectarea in timp real a amenintarilor Threat Stack, combinate cu analiza aplicatiilor si capacitatile de control F5, vor constitui capabilitati cheie.

Detaliile tranzactiei

F5 va achizitiona pachetul complet de actiuni (emise si restante) Threat Stack, o companie privata cu sediul in Boston, pentru 68 de milioane de dolari, cu titlu de cumparare, pentru a fi finantate din din bilantul de numerar. Este de asteptat ca tranzactia sa genereze rezultate imateriale in rezultatele financiare ale F5, adaugand venituri de aproximativ 15 milioane USD pentru anul fiscal 2022, fara a modifica obiectivele deja stabilite de F5 privind marja operationala vizata in anul fiscal 2022.

Achizitia este supusa conditiilor uzuale si iar finalizarea este preconizta pentru finalul primului trimestru din anul fiscal 2022, respectiv pana la 31 decembrie 2021.

Stirea oficiala poate fi consultata pe site-ul producatorului.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii