fbpx

F5 la CISCO Connect 2016


Pe 19 octombrie 2016, Veracomp si F5 vor participa la evenimentul CISCO Connect, care va avea loc la Willbrook Platinum Business&Convention Center.
F5 la CISCO Connect 2016 1

Evenimentul se doreste o ocazie de a prezenta cele mai noi tendinte din industrie, dar si o oportunitate pentru specialisti de a se intalni, interactiona si de a face schimb direct de experienta.

F5 este unul din cei mai importanti producatori la nivel mondial de solutii de management al securitatii, al accesului si al infrastructurilor BIG-IP, fiind considerat jucator major pe nisa solutiilor de securitate enterprise, pozitie reconfirmata si de analistii Gartner (pentru al 10-lea an consecutiv, leader incontestabil pe  solutii Application Delivery Controllers, Gartner).

F5 este permanent interesat ca solutiile sale sa asigure un nivel optim de interoperabilitate, plecand de la premiza ca infrastructurile complexe sunt construite pe solutii multibrand. Eforturile producatorului de a dezvolta caracteristica de interoperabilitate au fost notate de catre specialistii din industrie si justifica implicarea producatorului in evenimente precum Cisco Connect.

Din partea F5, la eveniment vor fi prezenti Gert Wolfis, care va sustine o prezentare legata de integrarea dintre solutiile F5 si Cisco ACI, folosind framework-ul iWorkflow  si  Lubos Klokner, specialist tehnic, ce va ilustra printr-un live demo modul in care solutiile F5 asigura protectia web server-elor impotriva atacurilor L7 DoS.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii