fbpx

F5 lanseaza Advanced WAF pentru securitatea aplicatiilor multi-cloud


Cu ocazia conferintei ACSC care a avut loc recent, F5 Networks a anuntat lansarea solutiei Advanced Web Application Firewall ™ pentru protectia complexa a aplicatiilor. Cu capabilitati de securitate superioare pentru protectia impotriva amenintarilor in evolutie, F5 si-a extins portofoliul sau de solutii integrate si independente, concepute special pentru securitatea aplicatiilor.

 

F5’s Advanced WAF este oferit intr-o varietate de modele de licentiere, inclusiv per-app basis, precum si optiuni de subscriptii perpetue si diverse optiuni financiare, pentru o flexibilitate maxima in cloud si in data centere. Acesta faciliteaza o mai buna colaboare intre echipele SecOps si cele DevOps si NetOps, asigurand implementarea cu usurinta a serviciilor de protectie a aplicatiilor in orice mediu care poate fi configurat pentru aplicatii individuale sau en masse. Abordarea holistica a F5 cu privire la securitatea aplicatiilor reduce complexitatea managementului, scade OpEx si ofera eficienta sporita serviciilor de neutralizare a atacurilor.

Deja un lider consacrat in spatiul solutiilor de tip Web Application Firewall, F5 a introdus aceasta noua solutie pentru a obtine un plus de competitivitate, facilitand accesul companiilor la serviciile individuale WAF Express® si la ofertele Silverline® WAF. Mentionam doar cateva exemple de functionalitate diferentiata pe care clientii le obtin utilizand Advanced WAF:

  • Protectie superioara impotriva abuzului si furtului de credentiale
  • Singurul WAF care contracareaza complet amenintarile de tip bot (web si mobil)
  • Capacitate de detectare la nivel de layer 7 DdoS, utilizand tehnologii bazate pe analitice de comportament si machine learning pentru inalta precizie
  • Cea mai scalabila solutie WAF din piata

Cercetarile recent efectuate de F5 Labs au aratat ca aplicatiile sunt tintele initiale in majoritatea atacurilor, ceea ce sugereaza ca orice aplicatie poate fi un vector de atac„, a declarat Ram Krishnan, director general al departamentului de securitate in cadrul F5. „Criminalii cibernetici apeleaza la exploit-uri sofisticate la nivel de aplicatii si utilizeaza diverse forme de amenintari automate, de tip bot sau IoT, care sunt capabile sa se eludeze de la simpla detectare bazata pe semnaturii sau pe reputatie. Cu Advanced WAF, F5 ofera cea mai completa protectie a aplicatiilor, o tehnologie fundamentala care poate fi implementata, gestionata si utilizata de fiecare client, in cel mai potrivit mod posibil.”

In economia moderna, sanatatea aplicatiilor este direct proportionala cu cea a veniturilor. Dincolo de serviciile de baza, cum ar fi protectia impotriva OWASP Top 10, F5 permite acum aceleasi capacitati WAF imbunatatite in cloud, asa cum se intampla in mod traditional in solutiile sale locale. Advanced WAF protejeaza in mod dinamic aplicatiile cu capabilitati anti-bot, stopeaza furtul de credentiale utilizand criptarea tastaturii pentru a proteja impotriva avertizorilor de tip keylogger si extinde detectarea si remedierea aplicatiilor la nivel DDoS pentru orice tip de aplicatie printr-o combinatie intre invatarea automata si analiza comportamentala. Pentru protectia DDoS dedicata, F5 ofera, de asemenea, o versiune actualizata a DDoS Hybrid Defender®, o solutie cu un raport excelent pret/performanta, acum cu noi capabilitati care operationalizeaza functionalitatea DDoS si optimizeaza semnificativ timpul necesar pentru a identifica si contracara amenintarile.

Advanced WAF permite clientilor F5 sa implementeze securitatea esentiala a aplicatiilor pentru mai multe platforme cloud – private si publice, promovand, de asemenea, portabilitatea serviciului prin intermediul de microservicii si utilizarea containerelor. Profitand de capabilitatile unei politici de securitate automatizata, solutia ajuta organizatiile sa scurteze timpii de implementare pentru noile aplicatii cu sabloane cloud usor de utilizat pentru mediile AWS, Google si Azure. Aceasta abordare ofera companiilor libertatea de a-si dezvolta infrastructurile locale si cloud in functie de prioritatile de business, avand certitudinea ca aplicatiile lor vor fi protejate fara a fi legate de niciun model de implementare individuala sau de o platforma cloud speciala.

Stirea originala este disponibila pe site-ul producatorului.

 

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii