fbpx

F5 Networks la GoTech 2020


Pe 11 si 12 noiembrie, Veracomp si F5 vor participa la evenimentul GoTech World, New Reality, cea de-a IX-a editie a expo-conferintei, care are loc online anul acesta.

F5 Networks la GoTech 2020 1

 

Evenimentul se doreste o ocazie de a prezenta cele mai noi tendinte din industrie, dar si o oportunitate pentru specialisti de a se intalni, interactiona si de a face schimb direct de experienta. Editia din 2020 se anunta a fi cea mai ambitioasa de pana acum, pentru ca permite participarea profesioniștilor indiferent de locatia lor, de asemenea organizatorii au pregatit experiente noi in mediul online, cele mai noi solutii tech și o zona expozitionala realizata cu ajutorul tehnologiei 3D, acolo unde participantii vor putea interactiona oricand cu expozantii companiilor multinationale și locale.

Participantii pot interactiona in timp real cu companiile prezente prin intermediul unui chat care faciliteaza comunicarea dintre reprezentantii companiilor și profesioniștii aflati la eveniment. Evenimentul va fi deschis printr-un speech chiar de presedintele Klaus Iohannis.

F5 este unul din cei mai importanti producatori la nivel mondial de solutii de management al securitatii, al accesului si al infrastructurilor BIG-IP, precum si de solutii multi-cloud pentru aplicatii fiind considerat jucator major pe nisa solutiilor de securitate enterprise, pozitie reconfirmata de analistii Gartner. F5 este permanent interesat ca solutiile sale sa asigure un nivel optim de interoperabilitate, plecand de la premiza ca infrastructurile complexe sunt construite in medii hibrid. Eforturile producatorului de a dezvolta caracteristica de interoperabilitate au fost notate de catre specialistii din industrie si confirmate de aliantele recent incheiate prin achizitionarea de companii precum Shape sau NGNIX.

F5 Networks la GoTech 2020 3La GoTech 2020, Lubos Klokner va urca pe scena Business Transformation Stage pe 12 noiembrie cand va asteptam sa veniti alaturi de noi pentru a vedea live cum un specialist NetSec implementeaza un firewall pentru aplicatii web folosind metodologia DevOps.

„Participarea la acest tip de evenimente, ce combina informatiile de natura profund tehnica cu abordarea «de business» a solutiilor F5 Networks, reprezinta o oportunitate de invatare atat pentru experti, cat și pentru pozitiile de top management. Afirm acest lucru prin prisma faptului ca la GoTech World – New Reality-, vom prezenta, pe langa solutiile de securitate avansata F5 si modul in care F5 sustine initiativele DevOpps ale clientilor sai», declara Sergiu Banyai, Business Development Manager, Veracomp.

 

Veracomp va fi impreuna cu F5 Networks la GoTech 2020 pe toata perioada conferintei. Invitam cu aceasta ocazie partenerii din regiune sau companiile interesate de solutiile F5 sa ni se alature si sa ne viziteze la stand, o excelenta ocazie de a actualiza informatii si de a face schimb de experienta! Invitatia pentru participarea gratuita la eveniment este mai jos, la un click distanta.

Ne vedem, in curand, in mediul virtual, Noua Realitate a anului 2020!

F5 Networks la GoTech 2020 5

Cautati informatii