fbpx

F5 networks ofera upgrade gratuit la Advanced WAF clientilor sai de ASM


Protejarea aplicatiilor devine mai dificila in fiecare zi; aplicatiile devin tot mai complexe, iar atacatorii tot mai avansati. Uneltele vechi, traditionale, nu mai pot face fata.

De la ASM la Advanced WAF.

Pentru a raspunde si aborda cele mai recente amenintari, F5 a dezvoltat in 2018 solutia Advanced WAF ca o versiune imbunatatita a produsului Application Security Manager (ASM) introducand tehnici noi de diminuare a atacurilor si multe caracteristici al caror rol este sa reduca cheltuielile operationale. De la lansare, atat ASM, cat si Adv WAF au coexistat, oferind clientilor flexibilitatea de a alege intre web application firewall-ul traditional sau noua solutie.

Incepand cu 1 aprilie 2021, ASM devine End-of-Sale, fiind inlocuit in totalitate de Advanced WAF care permite clientilor sa beneficieze de un set extins de caracteristici. Acest lucru inseamna ca ASM nu mai poate fi achizitionat si nici nu va mai beneficia de caracteristici noi in viitor.

F5 ofera gratuit tuturor clientilor sai de ASM upgrade la solutia de advanced WAF, licenta fiind de tipul lifetime (pe viata).

Cum se face migrarea, cine beneficiaza de ea si beneficiile noii licentieri, puteti vedea in tutorialul step-by-step.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii