fbpx

F5 Networks prezinta solutii noi pentru IoT si 5G-Readiness


F5 Networks a anuntat o gama de solutii si capacitati noi functionale 5G si IoT care sa ajute furnizorii globali de servicii sa isi optimizeze, securizeze si valorifice mai bine retelele.

Stirea este legata de participarea F5 la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile din Barcelona, Spania, unde F5 va dezvalui si demonstra ultima sa gama de solutii.

F5 va colabora de asemenea cu o serie de clienti ai furnizorilor de servicii pentru a arata modul in care tehnologia sa poate stimula adoptarea unor tendinte care evolueaza rapid precum 5G, IoT, NFV si scenariile de implementare multi-cloud.

“Solutiile au fost create avand special in minte viitorul, consolidand si optimizand functiile reletelor pentru era 5G si IoT in vederea reducerii TCO, precum si pentru a facilita securitatea globala la niveluri multiple care sa includa dispozitive, retele si aplicatii” a declarat Mallik Tatipamula, Vicepresedinte Furnizor Servicii si Solutii IoT, F5 Networks. “Secretul este sa asiguram servicii si modele de afaceri noi si inovatoare care vor spori posibilitatea de a ne pastra clientii si vor creste cota de piata.”

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii