fbpx

F5 Networks securizeaza retelele 5G


F5 Networks a anuntat disponibilitatea unui nou model de firewall de tip carrier dedicat retelelor service providerilor. Firewallul suporta pana la 1.2 milioane de conexiuni concurente si peste 20 de milioane de conexiuni pe secunda.

f5-5g

Acest anunt este aliniat cu angajamentul si strategia F5 de a-si extinde portofoliul de solutii de securitate dedicate. Noul model de firewall a aparut ca urmare a provocarilor actuale: Cresterea fenomenului Internet of Things (IoT), migrarea catre retelele 5G si NFV, precum si vulnerabilitatile de securitate tot mai crescute care afecteaza dispozitivele, retelele si aplicatiile.

Retelele 5G au caracteristici de latenta ultra scazuta pentru a face fata cresterii associate cu IoT. Pentru a securiza retelele in viitor, SP trebuie sa creasca agilitatea, performanta si securitatea Gi LAN. Solutiile F5 pot fi scalate in conexiuni simultane si conexiune per secunda (CPS) pentru a sustine cerintele impuse de standardul 5G. Un studiu recent, realizat de firma independenta ACG, arata ca firewallul F5 de clasa carrier (bazat pe VIPRION 4800) are un TCO cu pana la 80% mai mic decat ofertele alternative, oferind in acelasi timp o rentabilitate a investitiei cu pana la 216% mai mare.

Mai multe informatii despre noul model de firewall pot fi gasite aici.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii