fbpx

F5 publica raportul sau anual Strategia Aplicatiilor


Sondajul anual F5 evidentiaza modernizarea accelerata a aplicatiilor si Edge Computing. Pandemia continua sa accelereze transformarea digitala cu un accent puternic pe AI, telemetrie si implementarile multi-cloud.

F5 publica raportul sau anual Strategia Aplicatiilor 1

F5 a anuntat recent disponibilitatea raportului sau 2021 State of Application Strategy. In cea de-a saptea iteratie, acest sondaj anual identifica mai multe tendinte convergente, dintre care multe au fost impactate in mod semnificativ pe masura ce companiile isi reorganizeaza experientele digitale pentru a aborda realitatile in evolutie ale consumatorilor din perioada COVID. Companiile si-au accelerat semnificativ eforturile de transformare digitala in ultimul an, o tema anticipata sa persiste dincolo de pandemie. Cu interactiuni limitate In persoana, aplicatiile – si experientele digitale pe care le faciliteaza – au devenit sinonime cu prezenta si capacitatea unei companii de a se dezvolta. 

Imbunatatirea conectivitatii, reducerea latentei, asigurarea securitatii si valorificarea datelor statistice sunt acum si mai esentiale, intrucat echipelor IT le-a fost aproape imposibil sa tina pasul cu ritmul de schimbare si digitalizare a experientelor. Mai mult, in timp ce microserviciile, API-urile si containerele pot accelera lansarile individuale ale aplicatiilor din perspectiva DevOps, acoperirea si omniprezenta aplicatiilor moderne au dus, de asemenea, la o complexitate sporita – cu multe organizatii care nu dispun de seturile de abilitati pentru a eficientiza cu adevarat implementarile. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand gestionati portofolii mai largi de aplicatii care acopera mai multe generatii de arhitecturi de aplicatii. Noul studiu indica un interes crescut pentru ofertele cloud si as-a-service edge computing si tehnologiile de securitate si livrare a aplicatiilor care necesita mai putina expertiza pentru implementare si gestionare.

Cele patru tendinte identificate de F5 in urma sondajului sunt:

  • Modernizarea continua a aplicatiilor si arhitecturilor pentru a permite experiente digitale mai bune
  • Ridicarea Edge pe masura ce containerizarea se extinde
  • Accelerarea cresterii in implementarile SaaS si Cloud, echilibrarea flexibilitatii si securitatii
  • Importanta telemetriei in indeplinirea asteptarilor in evolutie ale clientilor si afacerilor.
F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii