fbpx

F5 Publica rezultatele studiului despre „Statusul Livrarii Aplicatiilor”


F5 Networks (NASDAQ: FFIV) a publicat rezultatele celui de-al doilea studiu anual cu privire la Statusul Livrarilor Aplicatiilor. Extins pentru a include raspunsuri de la mai mult de 3.000 de clienti din toata lumea, raportul de anul acesta detaliaza modul in care acestia livreaza cu succes aplicatiile, modul in care pastreaza securitatea datelor si a utilizatorilor, precum si modul in care sistemul hybrid cloud, software-defined networking (SDN) si DevOps schimba lumea IT.

Punctele cheie ale studiului

Raportul de anul acesta face o analiza la o scara mai larga, integrand raspunsuri de la clienti F5 din regiunile America (AMER); Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA); si Asia-Pacific (APAC). Sunt reprezentate industrii diverse, cea mai mare participare inregistrandu-se din partea clientilor din domeniul financiar, tehnologie, companiile de telecomunicatii si entitatile guvernamentale. Iata cateva din concluziile cheie:

  • Serviciile pentru aplicatii sunt esentiale si foarte raspandite: Zece sau mai multe servicii pentru aplicatii sunt folosite de peste jumatate din respondenti, care recunosc ca aplicatiile lente, lipsite de reactie si nesigure pot avea un impact negativ substantial asupra veniturilor si operatiunilor.
  • Sistemul hybrid cloud este noua normalitate: Marea majoritate a respondentilor (81%) sunt in curs de a se transfera catre un mediu de hybrid cloud pentru a beneficia de flexibilitatea si posibilele reduceri de costuri pe care acesta le ofera, in special pentru organizatiile mici si mijlocii.
  • Obiectivul aplicatiilor de securitate este de a proteja utilizatorii, datele si aplicatiile: Profesionistii din domeniul securitatii care detin cel mai inalt nivel de incredere in capacitatea lor de a contracara atacurile protejeaza clientii, cererile si raspunsurile – punctele critice in care datele pot fi usor compromise.
  • DevOps si SDN sunt esentiale in imbunatatirea eficientei operationale: Deoarece DevOps si SDN permit automatizarea si orchestrarea, ambele sunt vazute ca factori cheie in reducerea costurilor operationale si in imbunatatirea timpului de punere pe piata.

„Aplicatiile sunt vitale pentru succesul afacerilor. Folosite de fiecare angajat, aplicatiile contribuie la o mai buna eficienta, costuri mai scazute si margini de profit imbunatatite,” afirma Karl Triebes, CTO si EVP pentru dezvoltarea de produse la F5. „Fara servicii adecvate de suport al aplicatiilor, acestea nu vor fi disponibile, sigure sau suficient de rapide pentru a raspunde cerintelor companiilor. Rezultatele studiului din acest an cu privire la Statusul Livrarii Aplicatiilor ofera informatii valoroase referitoare la modul in care clientii isi administreaza si isi implementeaza serviciile pentru aplicatii in cadrul mediilor IT atat de complexe si dinamice.”

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii