fbpx

F5 se implica in TOP 100 experti in securitate


Topul celor 100 cei mai inovativi si influenti specialisti care ocupa functii de Chief Information Security Officers (CISO) a fost anuntat in mod oficial. CISO 100 este prima initiativa de acest tip, care pune in centrul atentiei potentialul uman si in care cei mai apreciati experti in securitate sunt recunoscuti pentru rolul lor important in dezvoltarea industriilor de orice tip.

Topul este initiat si gestionat de HotTopics.ht, sustinut de echipa de expertii din cadrul F5 Networks, si urmareste sa ierahizeze primii 100 cei mai imporanti CISO din diverse industrii, la nivel mondial. CISO 100 este jurizat de catre personalitati relevante din domeniul, cum ar fi jurnalisti de business si experti de securitate.

Initiativa a venit ca urmare a anuntului facut de catre Gartner, conform caruia 60% din business-ul digital va suferi incidente de service failure din cauza incapacitatii echipelor de securitate de a gestiona riscul digital. In paralel cu raportul Gartner, studiul Global Information Security Workforce estimeaza ca, pana in 2022, aproximativ 1.8 millioane de posturi, al caror rol ar consta in asigurarea securitatii, vor ramane vacante.

Mike Convertino, CISO, F5 Networks, afirma: “Suntem onorati sa ne implicam intr-o initiativa de tipul CISO 100, care este o declaratie explicita asupra rolului tot mai important pe care oamenii il au dezvoltarea influentelor. Provocarile securitatii cibernetice sunt tot mai complexe, in intreaga lume, iar lipsa competentelor in acest domeniu devine ingrijoratoare. In prezent, cei care ocupa functii de CISO pot influenta semnificativ planurile de business si de dezvoltare, dar cu toate acestea se impune un nivel superior al transparentei si al responsabilitatii. Nici un sistem nu este perfect. Important este modul in care o companie previne si raspunde unui risc, iar specialistii CISO – acum mai mult decat oricand – poarta aceasta responsabilitate.

Lista CISO 100 este disponibila aici: https://www.hottopics.ht/stories/enterprise/the-top-100-cisos-2017/

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii