fbpx

F5 Solutions Day la Bucuresti


F5 Networks si Veracomp au organizat la Bucuresti, la Stejarii Country Club, in data de 26 februarie, cea de-a doua editie a evenimentului de securitate al anului, F5 SOLUTIONS DAY.
F5 Solutions Day la Bucuresti 1

F5 Solution Day este parte a unui circuit de evenimente dedicate clientilor si utilizatorilor de solutii de securitate F5, organizate la nivel mondial. Aceasta editie a fost adresata factorilor de decizie si specialistilor IT, care trebuie sa asigure siguranta si securitatea infrastructurilor IT multicloud.

Companiile se confrunta cu permanente provocari legate de utilizarea eficienta a aplicatiilor de business, in paralel cu necesitatea de a asigura acestor aplicatii performanta si protectie superioare. Solutiile cloud si cele de securitate sunt, in prezent complet integrate. Astfel, zilnic, managerii IT sunt provocati sa raspunda la cu intrebari precum: cum iti aduci aplicatiile existente in cloud, care este strategia de migrare si care este implicarea echipelor DevOps in dezvoltarea de aplicatii moderne.

In prezent, exista doua initiative importante F5 – tranzitia cu succes de la hardware la software si o mai buna vizibilitate a companiei pe segmentul solutiilor de securitate. In cadrul evenimentului nostru de la Bucuresti ne-am concentrat pe aceste doua obiective si am prezentat atat noutatile F5 la nivel de Application Security, Protectie SSL si DDOS, dar am atins si un alt subiect important, despre cum F5 sustine initiativele DevOpps ale clientilor sai,” afirma Jakub Sumpich, Regional Manager, F5 Networks.

In cadrul evenimentului, participantii au putut afla care sunt ultimele tendinte si evolutii pentru aplicatiile de securitate si multi-cloud, viziunea strategica F5 si NGINX, cele mai recente studii de caz si au facut schimb de experienta tehnica si idei cu expertii F5.

„Participarea la acest tip de evenimente, ce combina informatiile de natura profund tehnica cu abordarea «de business» a solutiilor F5 Networks, reprezinta o oportunitate de invatare atat pentru experti, cat si pentru pozitiile de top management.

Spun asta prin prisma faptului ca au fost prezentate, pe langa solutiile de securitate avansata (din zona protectiei la nivel de aplicatie -AWF, protectie hibrida DDoS, integrarea cu Shape Security), microservices, cloud si API gateway (portofoliul NGINX) si studii reale de caz bazate pe implementari complexe ale solutiilor F5. Este al doilea an consecutiv cand organizam F5 Solutions Day la Bucuresti si ne bucuram sa vedem un interes constant fata de solutiile si portofoliul de produse F5„, declara Sergiu Banyai, Business Development Manager, Veracomp.

Veracomp Europe este din 2012 distribuitor unic al solutiilor F5 Networks in Romania. In prezent, la nivel national, exista peste 330 de clienti care utilizeaza cu succes solutiile F5 si o retea de aproximativ 37 de parteneri specializati si integratori instruiti la diferite niveluri de certificare, capabili sa ofere consultanta, implementare si suport tehnic.

 

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii