fbpx

Faceti cunostinta cu Yealink!


Cea mai noua solutie de videoconferinta Yealink pentru spatii de tip huddle, parte a portofoliului "usor de adoptat pentru VC", disponibil acum prin Veracomp!

Recent, am anuntat o noua distributie prezenta in portofoliul Veracomp. Yealink este un producator extrem de indraznet care vine sa propuna publicului produse cu caracteristici care ‘sar elegant din grila’ de specificatii uzuale.

Ca sa va convingem, astazi va vom prezenta una dintre cele mai noi solutii din portofoliul producatorului: Yealink VC200 a fost lansat la ISE2018 si este remarcabil prin fapul ca ofera un sistem complet de videoconferinta care concureaza cu pretul unui sistem de camera creat cu un PC si o camera.

VC200 combina camera video si codecul intr-o solutie all-in-one, care se monteaza usor pe un televizor standard. Dispune de rezolutie 4k, 6 microfoane de formare a fasciculului (beamforming microphones) pentru preluarea vocii si, de asemenea, suport wireless pentru partajarea continutului.

Dan Rotaru, Business Development Manager – UC Solution/Devices, Veracomp: VC200 este alegerea ideala si flexibila pentru sali mici de intalniri de tip huddle, deoarece atractia solutiilor all-in-one continua sa se accelereze.

VC200 beneficiaza de multe caracteristici impresionante, cum ar fi un obiectiv cu unghi larg de 103 grade, care cuprinde toti participanti fara nici o ajustare. Acesta se bazeaza pe sistemul de operare Android fiind compatibil cu multe platforme de cloud ale unor terte parti. Acesta are built in capabilitati Wi Fi si Bluetooth – precum si inregistrare video HD pe stocare USB sau locala direct pe VC200.

Yealink
Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii