fbpx

FortiMail obtine certificarea VBSpam+, cu o rata de 99.99% pentru antispam si 0 fals pozitive


Lider global in solutii de inalta performanta dedicate securitatii cibernetice, Fortinet are onoarea de a anunta ca a fost certificat VBSpam+ de catre Virus Bulletin in urma testelor comparative. Este pentru a cincea oara consecutiv cand FortiMail obtine un scor de 99.9+ pentru identificarea mesajelor spam si zero fals pozitive.
  • Testul VBSpam a constat in analiza a 187,720 mesaje de tip email. Dintre acestea, 94.5% au fost de tip spam, restul constand in mesaje sau buletine informative legitime.
  • Solutia Fortinet FortiMail Secure Email Gateway a obtinut un scor de 99.5%, blocand 99.99% din mesajele spam si avand o rata de fals pozitive de 0.0%.
  • Este pentru a 41-a oara la rand cand Fortinet participa la testarea VBSpam, solutia FortiMail Secure Email Gateway primind de fiecare data certificarea VBSpam Verified sau VBSpam+.
  • Mesajele de tip email continua sa fie una din principalele surse de infiltrare a infectiilor de tip malware in mediul informatic si, ca atare, o cauza importanta a pierderii datelor critice sau sensibile. Echipamentele dedicate securitatii email trebuie sa asigure filtrarea bidirectionala, fara a bloca accesul la comunicarile email legitime.

“Email-urile continua sa fie sursa principala prin care patrund atacurile malware, cauzand pierderi de date si alte tipuri de atacuri. Dupa cum ilustreaza aceasta ultima runda de testari, solutia de securitate Fortinet’s FortiMail asigura o protectie completa a comunicarilor de tip email, la nivel enterprise. Dar dincolo de necesitatile de securitate, solutia a fost gandita sa opereze ca o parte esentiala o intregii game de solutii de securitate Fortinet care combina informatii critice legate de amenintarile informatice si furnizeaza un raspuns coroborat in eventualitatea oricarui tip de atac cu care s-ar putea confrunta o retea informatica distribuita de nivel enterprise,” declara Michael Xie, fondator, presedinte si CTO, Fortinet.

Solutia FortiMail se integreaza cu Fortinet’s Security Fabric care permite accesul la intreaga inteligenta informatica menita sa adreseze amentitarile de securitate de la nivel local si global, colaborand cu multe alte echipamente de securitate, printre care si FortiSandbox. Aceasta abordare unica poate pune capat atat amenintarilor existente si predictibile, cat si celor inca nematerializate, inca din primele instante, prevenind astfel eventualele pierderi de informatii confidentiale si sensibile.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii