fbpx

Fortinet a achizitionat enSilo


Recent, Fortinet a anuntat finalizarea achizitiei companiei enSilo, producator de solutii de securitate endpoint.

Noua achizitie va permite imbunatatirea portofoliului de solutii de securitate integrata si consolideaza oferta Fortinet pe segmentul solutiilor de securitate a retelei si la nivel de endpoint.

Fortinet va putea astfel sa ofera clientilor sai un portofoliu de solutii avansate de securitate endpoint:

  • Protectie automatizata in timp real impotriva amenintarilor avansate si servicii de raspuns la incidente oferite de o echipa de experti cyberthreat.
  • Tehnologii brevetate de trasare a codului care impiedica atacurile si previn exfiltrarea si ransomware-ul, pentru a ajuta la asigurarea conformitatii PCI, HIPAA si GDPR.
  • Agent usor cu protectie la paritate pe mai multe sisteme de operare, inclusiv Linux, Windows si macOS.
  • Securitate unica coordonata pentru Internet of Things (IoT), prin controlul integrat al accesului si functionalitatea de securitate la nivel de endpoint.
  • Instalare flexibila in locatii si in cloud, cu capacitatea de a se scala pana la sute de mii de endpoint-uri.

„Conform cercetarilor ESG, 76% dintre organizatii considera ca detectarea amenintarilor si capacitatea de raspuns la acestea sunt mai dificile astazi decat in urma cu doi ani. Producatori precum Fortinet rezolva aceasta problema prin construirea unei platforme de securitate integrate la nivel de endpoint, retea si infrastructura cloud. Adaugarea capacitatilor automate EDR ale EnSilo pe platforma Fortinet ar trebui sa imbunatateasca si sa accelereze corelarea alertelor, ceea ce va duce la detectarea amenintarilor si raspunsul mai rapid la incidente,” este de parere Dave Gruber, analist senior, Enterprise Strategy Group (ESG).

Combinarea capacitatilor solutiilor Fortinet cu cele prezente in solutiile enSilo va conduce la o oferta puternica pentru companii si furnizorii de servicii de orice marime. Companiile vor putea obtine un nivel superior de vizibilitate asupra punctelor finale si o mai buna coordonare, control al dinamicii retelei, utilizatorului si activitatii generale la nivelul mediului informatic.

“Impreuna, enSilo si Fortinet impartasesc determinarea de a rezolva cele mai actuale provocari cu care se confrunta companiile si organizatiile din intreaga lume, in ceea ce priveste protectia punctelor finale, dar si a operatiunilor si a datelor corespunzatoare acestora. In acest moment, enSilo completeaza portofoliul de solutii de securitate Fortinet cu abordarea sa patentata de protectie si raspuns la nivel de endpoint,” declara Roy Katmor, Fondator si CEO, enSilo.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii