fbpx

Fortinet a obtinut titlul „Recommended” la ultimele teste NSS Labs


Cel mai recent raport publicat de Laboratoarele NSS a acordat calificative superioare solutiilor firewall FortiGate, care in urma unor testari riguroase au performat excelent obtinand titlul de produs “Recomandat” si un scor maxim 100 in ceea ce priveste capacitatea de a bloca amenintarile de securitate.

 

Expertii care au testat solutiile Fortinet au apreciat in mod deosebit capacitatea acestora de a furniza cel mai inalt nivel de performanta SSL pentru accesul cloud criptat.

Fortinet®, lider mondial in solutii complete, integrate si automatizate pentru securitate cibernetica, a anuntat recent rezultatele testelor anuale ale NSS Labs, grupul de test pentru Next-Generation Firewall (NGFW). In urma testarilor, modelul FortiGate 500E Next-Generation Firewall, produs de Fortinet, a avut o eficienta generala de securitate de 99,31% si un cost total de proprietate (TCO) scazut.

Laboratoarele NSS continua sa dezvolte metodologia de testare pentru NGFW pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor. Acesta este al cincilea an consecutiv in care echipamentele Fortinet primesc titlul de „recomandat”, dovedind ca FortiGate furnizeaza combinatia optima intre performanta securitatii si valoarea comerciala a produsului, reusind sa faca fata celor mai exigente cerinte actuale:

  • Performanta superioara SSL inspection: Firewall-ul FortiGate oferit de Fortinet a furnizat performante ridicate de inspectie SSL cu o degradare minima a performantei si a demonstrat eficacitate in toate cele 32 de suite de cifru si in cifrurile emergente testate de laboratoarele NSS. In combinatie, Fortinet ofera un NGFW cu acces cloud SSL-ready extrem de eficient, iar producatorul isi sustine solutiile prin publicarea transparenta a indicatorilor de performanta a inspectiilor SSL.
  • Protectie fara egal impotriva amenintarilor evazive: FortiGate a blocat 100% amenintarile evazive si, din nou, a excelat in prevenirea amenintarilor cunoscute si necunoscute, obtinand un rating de eficienta generala de securitate de 99,3%.
  • Pret / performanta NGFW (TCO/costul total al proprietatii): Fortinet a excelat prin raportul pret / performanta oferit de NGFW, in randul celor 10 furnizori participant la test. Mai mult decat atat, FortiGate 500E a fost evaluat de NSS la 6,753 Mbps, ceea ce este chiar mai bine decat valoarea declarata a producatorului, de 5,200 Mbps.
  • Capacitatile enterprise: Numai in ultimul an, Fortinet a fost recomandat in opt teste diferite realizate de grupuri de test ale NSS Labs, care au vizat network security, end-point, breach detection sau web application firewall.

Cea mai buna alegere NGFW pentru Secure SD-WAN si Cloud
Odata cu adoptarea pe scara larga a tehnologiilor cloud si a aplicatiilor tip SaaS, traficul SSL (criptat) a crescut semnificativ.

Laboratoarele NSS estimeaza ca aproximativ 75% din traficul total al companiilor va fi criptat pana in 2019. Pentru a concura cu succes pe piata actuala, organizatiile nu isi pot permite sa faca compromisuri de securitate care pot afecta performanta de business. De aceea, este esential ca organizatiile sa aleaga o solutie firewall de generatie urmatoare (NGFW), care sa combine performantele ridicate ale inspectiei SSL cu o precizie ridicata. Rezultatele testului din 2018 ale Grupului NGFW NSS Labs demonstreaza ca Fortinet ofera o combinatie eficienta intre performanta SSL inspection si acuratete in detectarea amenintarilor cunoscute si necunoscute, frunizand o solutie moderna care tine pasul cu evolutia cloud. In plus, Fortinet ofera un un model de utilizare orientat pe necesitatile viitoare, care combina securitatea NGFW si SD-WAN, permitand inspectia SSL la nivel de sucursala pentru acces direct prin internet la aplicatiile SaaS.

Fortinet Security Fabric se bazeaza pe solutii recomandate de NSS Labs
Solutiile Fortinet si-au demonstrat si confirmat in nenumarate teste calitati precum eficienta superioara a securitatii, caracteristici tehnice avansate sau performanta superioara. Toate solutiile Fortinet care au fost deja testate de NSS Labs si au primit titlul de “recomandate” au fost proiectate sa ofera interoperabilitate ca parte a unei arhitecturi holistice de securitate, Fortinet Security Fabric.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii