fbpx

Fortinet a obtinut un scor de 99.9% pentru eficienta securitatii in urma testelor IPS realizate de NSS Labs Data Center


Fortinet a anuntat rezultatele publicate recent de laboratoarele NSS in urma testarii solutiilor IPS existente pe piata. In urma testarilor in care a fost inclus si echipamentul FortiGate 3000D, solutia Fortinet a reusit, conform raportului intocmit de NSS Labs, sa obtina un scor de 99.9 pentru blocarea exploatarilor si pentru TCO (Total Cost of Ownership) raportat la Mbps protejati (Megabit per second), fiind astfel cotata atat ca o solutie eficienta, cat si foarte rentabila.
  • Eficienta securitatii:Fortinet a obtinut un scor aproape perfect pentru securitatea retelei. Solutia Fortinet nu a furnizat doar securitatea generala, dar a reusit sa detecteze si puncte slabe ce pot fi exploatate, unele dintre acestea utilizand tehnici mai vechi, altele fiind insa atacuri sofisticate si tehnici de evaziune.
  • Performanta in timp real: Echipamentul FortiGate a fost remarcat pentru perfoarmante notabile in ceea ce priveste manevrarea procesului de inspectie IPS in conditiile unui trafic cu volum ridicat specific centrelor de date. FortiGate 3000D este pregatit sa performeze in conditii de trafic generat  de sute de mii de utilizatori, care solicita acces la resursele companiei intr-un perimetru al retelei. Cu FortiGate 3000D organizatiile au siguranta procesului de inspectie a traficului in conditiile unei cresteri exponential a volumului de date, fara a risca congestii ale retelei sau dificultati ale accesului la aplicatii.
  • Valoare: Pentru a determina valoarea reala a unei solutii, laboratoarele NSS Labs pun accent pe o formula a valorii in care sunt incluse: eficienta securitatii, performanta testata si costul final. Aceasta formula este reprezentata sub forma unei harti a valorii, in care Fortinet apare, din nou, ca leader.

Vikram Phatak, chief executive officer of NSS Labs

“Testele independente realizate de NSS Labs au scopul de a ii ajuta pe clienti sa evalueze cat mai corect optiunile existente in piata, rezultatele reflectand performanta in conditii reale de lucru. Fortinet si-a mentinut calitatea performantelor in diverse programe de testare pe care le-am realizat si este un adevarat reper pentru capacitatea industriei de a furniza solutii adecvate, pe care in baza testelor avem posibilitea de a le putem recomanda”, declara Vikram Phatak, CEO, NSS Labs.

Mai multe detalii privind testele NSS si stirea completa, o puteti gasi aici: https://www.fortinet.com/corporate/about-us/product-certifications.html

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii