fbpx

Fortinet anunta o noua investitie in UBIqube pentru a stimula automatizarea securitatii cibernetice in mediul furnizorilor multipli


Fortinet® (NASDAQ:FTNT), liderul global in solutii de securitate cibernetica de inalta performanta, a anuntat realizarea unei investitii strategice in UBIqube.
  • UBIqube este un partener Fortinet de tip Fabric-Ready, care ofera o solutie de software pentru virtualizarea functiilor de retea (NFV) si pentru orchestrarea retelelor pe baza de software (SDN).
  • Investitiile strategice demonstreaza angajamentul Fortinet fata de sustinerea unui ecosistem deschis cu automatizare securizata in cadrul mediilor furnizorilor multipli.
  • Investitiile vor stimula dezvoltarea si integrarea produselor curente, dar si strategiile de impunere pe piata si de distributie.
  • Fortinet va face investitia alaturi de partenerii sai de distributie Fujitsu (TYO:6702) si NTT DOCOMO Ventures.

 

Orchestrarea si automatizarea securitatii in mediile cu furnizori multipli
Sistemul Security Fabric de la Fortinet si MSActivator de la UBIqube le permite furnizorilor de servicii si clientilor sa furnizeze, sa gestioneze si sa automatizeze serviciile de securitate. Aceasta solutie combinata nu doar ca reduce complexitatea operationala si costurile, dar si stimuleaza flexibilitatea de proiectare si personalizarea serviciilor. Mai mult, tehnologia middleware de abstractie de la UBIqube ii permite sa se integreze rapid pe platformele de tip (IoT), sustinand astfel strategia Fortinet de furnizare a securitatii automatizate de tip IoT prin intermediul vizibilitatii dispozitivelor si al segmentarii strategice de retea.

„Viziunea UBIqube se refera la democratizarea proiectarii serviciilor in contextul tehnologiilor de retea si de securitate, iar un factor esential consta in multiplicarea aliantelor strategice cu furnizorii de tehnologii care sunt lideri de piata, cum este cazul Fortinet”, a declarat Nabil Souli, director executiv al UBIqube. „Investitiile realizate de Fortinet in UBIqube s-au cuplat cu extinderea aliantelor tehnologice existente de tip Fabric-Ready, ceea ce ne califica pentru accesul la urmatorul nivel de dezvoltare accelerata si asigura serviciile de securitate avansata adecvate pentru clientii corporativi globali si pentru furnizorii de servicii.”

Investitia realizata de Fortinet in UBIqube, combinata cu un parteneriat de proportii, este menita sa stimuleze dezvoltarea comuna a produselor si eforturile comune de impunere pe piata, inclusiv instruirea, stimularea vanzarilor si strategiile de distributie. Investitia in UBIqube demonstreaza angajamentul pe termen lung al Fortinet fata de sustinerea inovatiilor marcante, ceea ce include investitii anterioare in companii precum Centrify, HyTrust si Corsa .

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii