fbpx

Fortinet: cel mai economic echipament Secure SD-WAN cu optiuni de implementare flexibile pentru segmentul SMB


Fortinet® lider mondial in solutii de securitate cibernetica completa, integrata si automatizata, a anuntat lansarea FortiGate 40F, un nou echipament Secure SD-WAN patentat SoC4, SDIC WAN ASIC, dedicat pentru companiile mici si mijlocii.

Fortinet: cel mai economic echipament Secure SD-WAN cu optiuni de implementare flexibile pentru segmentul SMB 1FortiGate 40F este cel mai accesibil echipament Secure SD-WAN de pe piata la acest moment si are capacitatea cea mai mica din seria FortiGate, cu optiuni pentru LTE incorporat sau WiFi incorporat pentru a permite unui segment cat mai larg de organizatii sa implementeze Fortinet Secure SD-WAN.

Necesitati specifice SD-WAN pentru segmentul SMB
Companiile mici si mijlocii adopta solutii SD-WAN pentru a simplifica operatiunile si pentru a oferi o calitate constanta experientei utilizatorilor, dar se confrunta cu un set specific de provocari si limitari atunci cand vine vorba despre implementarea solutiilor SD-WAN.

Gartner remarca: „Aceste companii utilizeaza o varietate de aplicatii de business, bazandu-se tot mai mult pe aplicatiile SaaS si tot mai putin pe cele locale. Creste procentul celor interesati sa migreze catre servicii exclusive de internet ca mediu de transport principal WAN.”

Pentru a raspunde nevoilor unice ale companiilor mici si medii, Fortinet isi extinde familia de echipamente FortiGate SD-WAN bazate pe SoC4 SD-WAN ASIC, prin extinderea portofoliului cu FortiGate 40F – cel mai accesibil echipament SD-WAN Secure din piata la acest moment – disponibil acum in trei versiuni diferite:

  • FortiGate 40F, cu instalare out-of-the-box in cateva minute:Pentru organizatiile cu distribuire larga, cu multe locatii de dimensiuni reduse si cu personal IT limitat, FortiGate 40F permite implementarea fara probleme a securitatii integrate si a SD-WAN in doar cateva minute. La fel ca in cazul tuturor modelelor FortiGate, FortiGate 40F ofera o vizibilitate mai buna si experienta superioara de utilizare pentru aplicatiile SaaS, cum ar fi Office 365.
  • FortiGate 40F cu LTE pentru o conectivitate solida: Pentru locatiile mobile sau remote in care o intrerupere a activitatii poate avea un impact semnificativ asupra afacerii, FortiGate 40F este disponibil cu LTE incorporat pentru a oferi o optiune suplimentara de conectare WAN care sa asigure continuitatea serviciului si flexibilitate.
  • FortiGate 40F cu WiFi pentru Secure SD-Branch intr-un singur echipament: Pentru locatii cu limitari se spatiu, FortiGate 40F este disponibil cu un access point wireless incorporat, pentru a extinde avantajele SD-WAN la nivel de LAN si LAN wireless.

„Portofoliul larg de echipamente Fortinet de SD-WAN Secure ne permite sa oferim solutia potrivita la pretul potrivit pentru clienti din toate verticalele si segmentele. Avantajul SD-WAN ASIC de la Fortinet ne ofera un diferentiator convingator pentru a alimenta transformarea WAN Edge a clientilor nostri.” declara Steve Sims, co-fondator la Cascade Defense, partener Fortinet.

„Fortinet are cea mai completa oferta de solutii SD-WAN din piata, in prezent utilizate de peste 21.000 de companii la nivel global, de dimensiuni si din industrii diferite. Actuala extindere a portofoliului cu FortiGate 40F, demonstreaza angajamentul nostru de a oferi flexibilitate in implementarile SD-WAN. Noul produs Fortinet Secure SD-WAN va permite intreprinderilor mici si mijlocii sa furnizeze o experienta constanta utilizatorilor si sa-si simplifice operatiunile,” declara John Maddison, EVP de produse si OCM in cadrul Fortinet.

Fortinet ofera SD-WAN securizat pentru organizatii de orice dimensiune
Fortinet a obtinut cel mai mare punctaj in testele „Security-Sensitive WAN” si a obtinut cel de-al treilea punctaj maxim pentru cazurile de utilizare „Small / Midsize Enterprise / WAN regional” si „Small Footprint Retail WAN” conform raportului intocmit de analistii Gartner in noiembrie 2019 care viza „ Capabilitati critice pentru infrastructura WAN Edge”.

Comunicatul oficial este disponibil pe site-ul producatorului.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii