fbpx

Fortinet – Challenger, cu cea mai buna capacitate de a executa


Cadranul Magic Gartner 2019 dedicat solutiilor de infrastructura WAN Edge pozitioneaza Fortinet in Cadranul Challanger, cu cel mai ridicat scor in ceea ce priveste capacitatea de a pune in practica strategia si viziunea sa.

Finalistii si castigatorii titlului Trust Awards sunt selectati de un juriu de experti cu cunostinte si experienta vasta in industria securitatii cibernetice. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul ceremoniei SC Awards care va avea loc pe 25 februarie 2020 in San Francisco.

„Fiecare nou an aduce cu sine un amestec imprevizibil de adversitate si oportunitati pentru profesionistii in securitatea informatiei”, a declarat Illena Armstrong, VP, editorial, SC Media. „In 2019, am vazut cum atacurile software au devenit din ce in ce mai indraznete, campaniile de deturnare DNS au amenintat integritatea internetului, iar atacuri ransomware tintite au perturbat operatiunile oraselor, a instituitiilor de educatie si a organizatiilor din sectoare precum sanatate, industrie si transport. In acest context, finalistii SC din acest an sunt acei producatori care au gasit modalitati de a depasi provocarile si de a contribui la idei noi in lumea securitatii cibernetice. ”

Pe masura ce amenintarile ransomware continua sa creasca, Arcserve UDP ofera echipelor IT posibilitatea de a face backup si restaura date, aplicatii si sarcini de lucru in medii fizice locale si in afara acestora. Solutia ofera o abordare fluida a BCDR si asigura protectie pentru orice tip de mediu, incluzand cloud public si privat, fizic, virtual, hiperconvergent si SaaS, pentru a se asigura ca organizatiile nu sunt vulnerabile in fata unor picaje IT.

„Suntem onorati de recunoasterea acordata de SC Media si SC Awards ca fiind unul dintre cei mai buni furnizori de continuitate a afacerilor si de recuperare a dezastrelor din piata”, a declarat Oussama El-Hilali, CTO la Arcserve. „Cu o performanta testata in industrie de-a lungul a peste 30 ani, Arcserve a acumulat experiente valoaroase. Intelegem amenintarea ransomware cu care se confrunta departamentele IT moderne si aceasta recunoastere dovedeste expertiza noastra in fata criminalilor informatici.”

Ajuns la cea de-a 23-a editie anuala, SC Awards reprezinta un standard de aur al industriei pentru profesionisti, produse si servicii din domeniul securitatii cibernetice. Prin intermediul premiilor acordate, SC Media recunoaste realizarile profesionistilor din domeniul securitatii cibernetice, inovatiile produse in comunitatile producatorilor si furnizorilor de servicii si initiative proactiva a entitatilor guvernamentale, comerciale si nonprofit. Producatorii si furnizorii de servicii care pun in piata un produs sau un serviciu adresat sectoarelor comerciale, guvernamentale, educationale, nonprofit sau altor sectoare sunt eligibile pentru categoria Trust Award, in cadrul SC Awards.

Ceremonia de acordare a premiilor SC Awards atrage profesionisti de top din comunitatea securitatii cibernetice si ofera o oportunitate excelenta de socializare. Pentru detalii accesati pagina dedicata evenimentului.

 

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii