fbpx

Fortinet extinde Security Fabric cu cel mai rapid firewall de generatie urmatoare din lume si conectivitate 5G pentru SASE


Fortinet Security Fabric protejeaza ecosistemele 5G, integreaza SASE si ofera acces de tip zero trust cu noua sa solutie, FortiGate 7121F, si conectivitate WAN wireless cu FortiExtender 511F-5G.

 

Fortinet®, lider global in solutii de securitate cibernetica, a anuntat pe data de 29 aprilie noile sale solutii, FortiGate 7121F si FortiExtender 511F-5G, pentru a asigura si accelera adoptarea 5G. Alimentat de ASIC-urile SPU proprietare Fortinet, FortiGate 7121F ofera cea mai inalta performanta de securitate necesara pentru retelele 5G si acces Zero Trust pentru companii, in timp ce FortiExtender 511F-5G ofera conectivitate WAN wireless pentru solutii SD-WAN si SASE.

Ecosistemul de retea 5G extinde suprafata atacului

5G va permite transformarea si inovatia atat pentru companiile private, cat si pentru operatorii de retele mobile (MNO). Se creeaza un nou ecosistem 5G, care include tehnologii operationale (OT) si furnizori de control industrial si de cloud public, pentru a crea noi seturi de aplicatii si servicii care vor determina aceasta transformare pentru zona enterprise industriala. Acest ecosistem 5G extinde suprafata de atac digital, prezentand noi riscuri de securitate cibernetica. Aceste noi riscuri trebuie abordate pentru a asigura business continuity si pentru a asigura o latenta scazuta si cea mai mare fiabilitate si scalabilitate, fara a sacrifica securitatea si conformitatea end-to-end.

Securitate la toate nivelele pentru a proteja retelele 5G private si publice

Pentru a aborda aceasta provocare, noul FortiGate 7121F consolideaza reteaua si securitatea printr-o abordare de retea bazata pe securitate pentru a oferi vizibilitate deplina, cea mai inalta scalabilitate si securitate avansata pentru a proteja aplicatiile critice pentru afaceri in ecosistemul 5G distribuit si hibrid. Prin latimea structurii de securitate, Fortinet ofera securitate end-to-end pentru ecosistemele de retele private si publice 5G, oferind, in acelasi timp, conectivitate flexibila si capabilitati de tip threat intelligence.

FortiGate 7121F NGFW: Furnizarea unei securitati ultra-scalabile de tip Enterprise

FortiGate 7121F, alimentat de SPU-urile Fortinet, ofera unele dintre cele mai mari cote de performanta din industrie – inclusiv cea mai inalta evaluare de securitate in comparatie cu firewall-urile concurente de generatia urmatoare. Security Compute Rating este un benchmark (multiplicator de performanta) care compara performanta FortiGate Network Firewall cu media din industrie a produselor concurente din diferite categorii care se incadreaza in aceeasi banda de pret. In plus, FortiGate 7121F este de doua ori mai rapid decat media din industrie pentru protectia impotriva amenintarilor si de 19 ori mai rapid pentru decriptarea SSL pentru a ajuta companiile sa elimine punctele moarte.

Performanta FortiGate 7121F comparativ cu firewall-urile de top de pe piata

Fortinet extinde Security Fabric cu cel mai rapid firewall de generatie urmatoare din lume si conectivitate 5G pentru SASE 1

Pentru mai multe informatii privind noile solutii pentru ecosistemul 5G, accesati : Fortinet Extends Security Fabric with World’s Fastest NGFW and 5G Connectivity for SASE | Fortinet.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii