fbpx

Fortinet extinde Security Fabric in Cloud


Potrivit unui studiu recent realizat de ESG Research, 62% dintre profesionistii securitatii cibernetice spun ca este dificil sa se obtina acelasi nivel de vizibilitate in mediul de lucru bazat pe cloud fata de un mediu de lucru bazat pe retelele fizice, in timp ce 56% dintre repondenti afirma ca operatiunile si procesele de securitate ale companiei lor nu au un nivel corect de automatizare si orchestrare necesar pentru cloud.

Pentru a rezolva aceasta provocare, Fortinet a extins performanta, automatizarea vizibilitatea si gestionarea arhitecturii sale de securitate, Security Fabric, in toate mediile de lucru in cloud, acoperind mai multe ecosisteme publice si private. Printre aceste capacitati imbunatatite se numara scalabiltiatea imbunatatia, caracteristici noi pentru cloud-ul public, extinderea viziblitatii in aplicatiile SaaS. Si toate au fost proiectate pentru a oferi performante optime la nivel de cloud. Ultimele imbunatatiri, inclusiv recenta lansare de FortiOS 5.6 ofera o securitate elastica de tip end-to-end in cloud companiilor si furnizorilor de servicii.

Prin extinderea capacitatilor de baza ale arhitecturii sale de securitate, Fortinet permite companiilor sa experimenteze acelasi nivel de securitate in mediile cloud asa cum beneficiaza si in retelele fizice.

Mai multe informatii: blog.fortinet.com

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii