fbpx

Fortinet extinde Security Fabric pentru a promova cea de-a treia generatie de Cybersecurity: Reteaua bazata pe Securitate


Fortinet®, a anuntat lansarea celei mai recente versiuni a sistemului sau de operare pilot, FortiOS 6.2, la conferinta globala pentru clienti si parteneri - Accelerate 19.

 

FortiOS 6.2 continua evolutia Security Fabric cu peste 300 de inovatii care acopera portofoliul de produse si solutii Fortinet, permitand companiilor sa realizeze o retea bazata pe securitate necesara mediilor edge si multi-cloud  generate de transformarea digitala.

Fortinet rezolva provocari importante pentru clienti

Vizibilitate larga a intregii suprafete digitale de atac : Fortinet extinde vizibilitatea si simplifica implementarea si gestionarea Security Fabric cu integrarea mai profunda intre solutiile Fortinet si cei peste 70 de Alliance Partners. Platforma firewall, FortiGate NGFW, FortiGate Secure SD-WAN si portofoliul mare de platforme native cloud, toate au fost imbunatatite cu functionalitati noi, incluzand segmentarea pe baza de intentii. Clientii pot maximiza vizibilitatea oferita de FortiOS 6.2 prin intermediul pachetelor de servicii Fortinet 360 care ofera o gama larga de servicii profesionale.

Protectie integrata si detectarea amenințărilor avansate: Fortinet continua inovatia produselor sustinand cele mai recente standarde din industrie, incluzand suportul integrat al TLS 1.3 pentru a securiza traficul pe internet, noile tehnologii deception-based pentru a aborda intruziunile si segmentarea bazata pe incredere care opereaza in cadrul Security Fabric. Tehnologia FortiDeceptor de la Fortinet furnizeaza cele mai bune clase de aparare si de protectie din clasa, declansand raspunsuri automate impotriva programelor malware si utilizatorilor neautorizati care doresc sa acceseze si sa exploateze resursele in retea.

Operatiuni automate, orchestrare si raspuns:

Integrarea  si capacitatea de automatizare avansata a Security Fabric ii ajuta pe clienti sa-si scada cheltuielile generale, asigurand vizibilitate si gestionare cu un singur panou in toate solutiile integrate in Security Fabric. Aplicarea functiilor de automatizare si machine learning pentru a reduce complexitatea, pentru a extinde intervalul de control si pentru a automatiza functiile critice, permite raspunsul la amenintare la viteze digitale. Fluxurile inteligente de informatii despre amenintari bazate pe AI de la laboratoarele FortiGuard, maresc viteza si precizia detectarii amenintarilor si raspunsul automatizat.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii