fbpx

Fortinet formeaza Alliance Partners, un ecosistem de tehnologii si servicii complementare


Nici o solutie de securitate nu este o insula, un bastion de sine statator a carui achizitie sa asigure intreg ecosistemul IT al unei companii si sa ramana sigur pentru totdeauna. Nu exista doua arhitecturi de sistem identice in lume si nici o solutie simpla in 10 pasi pentru securizare completa.

Pentru a-si ajuta clientii sa obtina si mai multa valoare de la implementarile de securitate, Fortinet a format Alliance Partners. Ecosistemul tehnologiilor si a serviciilor complementare oferite de Alliance Partners asigura atat o securitate mai buna, cat si reducerea costului total de proprietate.

Fortinet Security Fabric este punctul culminant al initiativelor tehnologice si de parteneriat menite sa ofere pietei o strategie de securitate globala destinat sa rezolve probleme reale. Partenerii acestui program au validat integrarea tehnologiei lor cu Security Fabric.

Solutiile partenere din alianta care se integreaza cu Fortinet Security Fabric sunt in masura sa colecteze in mod activ si sa share-uiasca informatii despre amenintari pentru a imbunatati procesul de research, sa sporeasca gradul de constientizare generala a amenintarii si pentru a extinde raspunsul la amenintare de tip end-to-end. Clientii beneficiaza, de asemenea, de solutii si aplicatii comune, deoarece acestea sunt preintegrate, economisind timp si resurse.

Partenerii din portofoliul Veracomp care s-au alaturat acestei aliante sunt: Extreme Networks, Gemalto & Whitehat.

Fortinet
Fortinet

Premiatele sisteme de securitate FortiNet si serviciile de subscriptii asociate acestora protejeaza retelele a peste 270.000 de clienti din intreaga lumea – incluzand cele mai mari firme de telecomunicatii, furnizori de servicii si companii, indiferent de marimea acestora. Fortinet a fost ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii