fbpx

Fortinet isi face debutul cu Acces Pointuri Universale


Fortinet isi extinde portofoliul solutiilor wireless prin introducerea unei solutii noi, FortiAP Universal Access Point. Noul FortiAP este pozitionat de Fortinet ca o solutie care permite controlul AP si administrarea de politici de la diferite modalitati de comanda.

Discutand despre noul FortiAP Universal Acces Point intr-un interviu acordat Enterprise Networking Planet John Maddison, SVP Produse si Solutii Fortinet, a axplicat ca acest model nou de FortiAP face parte din efortul Fortinet de a permite o strategie de acces securizat care sa ofere securitate pentru toate tipurile de device-uri. Acest nou model de AP poate sa gaseasca si sa fie atasat unui controller, poate fi in cloud sau on-premises.

Strategia de a oferi un controller wireless atat on-premise, cat si in cloud este urmarea fireasca a achizitiei companiei Meru Networks din 2015.

Noul AP beneficiaza de de tehnologia 802.11 ac wave2, 3,5 Gbps, 4×4, MU-MIMO, 2 porturi redundante PoE cu suport pentru 802.3at (25,5 W) si multe altele. De asemenea, suporta multiple tipuri de deployment: cu management in Cloud sau on-premise, putandu-se integra usor in orice tip de retea, fie Integrated wireless, in care management-ul este facut de echipamentele numarul 1 din zona UTM-urilor – FortiGate, fie Infrastructura wireless in care management-ul sta in puterea FortiWLC (wireless controller). Solutiile wireless Fortinet se pot plia, astfel, dupa cerintele specifice ale clientilor.

Articol preluat din Enterprise Networking Planet.

 

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii