fbpx

Fortinet lanseaza academia de securitate


Fortinet a introdus Fortinet Network Security Academy (FNSA). FNSA este conceput pentru a dezvolta si trainui o retea de experti in securitate cibernetica pentru gestionarea amenintarile noi si avansate.

„Nu este un secret faptul ca amenintarile de securitate sunt in crestere afectand organizatiile din toate industriile, de toate dimensiunile, la nivel mondial. Estimarile actuale arata o piata de munca pe zona de securitate cibernetica de pana la un milion de locuri de munca si se asteapta sa creasca la 6 milioane la nivel global, pana in 2019. Incheiem parteneriate cu organizatii din intreaga lume, intr-un mod inovator, pentru a ajuta la dezvoltarea retelei de experti in securitate informatica necesari pentru a gestiona si contracara atacurile cibernetice din ce in ce mai sofisticate „, a declarat Ken Xie, fondator, presedinte al consiliului de administratie si Chief Executive Officer la Fortinet

Compania britanica de asigurari Lloyd a estimat ca atacurile cibernetice produc pagube companiilor de 400 miliarde dolari anual. Verticalele cheie care sunt tinta acestor atacuri includ sanatatea, serviciile financiare, companiile de educatie si tehnologie. Institutiile de invatamant, care reprezinta 27,4% din totalul evenimentelor de atac, conform recentului Program Fortinet de evaluare a amenintarilor cibernetice, sunt cea de-a doua verticala din industrie cu cel mai  mare risc.

FNSA a fost creat pentru a aborda lipsa internationala de experti in securitatea informatica si de a construi o forta de munca calificata.  Academia aduce acum oportunitatile de formare si certificare care anterior erau disponibile doar  clientilor si partenerilor Fortinet din randul institutiilor de invatamant, a organizatiilor non-profit si programelor de veterani tuturor celor interesati.

Mai multe informatii despre Academia de securitate Fortinet, pot fi accesate pe:

https://www.fortinet.com/training/fortinet-network-security-academy.html.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii