fbpx

Fortinet lanseaza Serviciul Global Threat Intelligence


FortiGuard Threat Intelligence Service ofera reprezentantilor CISO informatii care permit o reactie rapida si proactiva impotriva atacurilor directionate.

Fortinet®, lider mondial in solutii de inalta performanta in domeniul securitatii, a anuntat la sfarsitul lunii iulie, un nou serviciu de informatii privind amenintarile cibernetice, care permit liderilor Cybersecurity o constientizare situationala privind ultimele tendinte de amenintare si riscuri cibernetice cu care se confrunta companiile.  FortiGuard Threat Intelligence Service (TIS) permite reprezentantilor CISO sa tina piept amenintarilor globale si sa-si apere in mod proactiv companiile impotriva amenintarilor cu evolutie rapida.

  • FortiGuard TIS este o platforma in cloud care ofera metrici si trenduri pentru amenintarile cibernetice, permitand CISO sa inteleaga instantaneu ce se intampla in peisajul amenintarilor globale.
  • FortiGuard TIS utilizeaza informatiile obtinute de FortiGuard Labs, care efectueaza cercetari in materie de informatii despre amenintari.
  • FortiGuard TIS este conceput special pentru a furniza informatii despre amenintari necesare reprezentantlor CISO, astfel incat sa poata comunica eficient riscurile de securitate cibernetica managementului, permitand totodata gestionarea mai eficienta a operatiunilor de securitate pentru a maximiza resursele si pentru a se apara proactiv impotriva amenintarilor de trend. Integrarea cu Enciclopedia FortiGuard ofera descrieri detaliate ale amenintarilor care includ detalii despre origine, comportamente si pasi de remediere.

„Avand in vedere maturitatea si marimea retelei noastre, Fortinet este pozitionata intr-un mod unic pentru a furniza o telemetrie de informatii cu privire la amenintari exacte, intr-o gama variata si larga de surse de pe tot globul. FortiGuard Labs consuma zilnic peste 50 de miliarde de evenimente, iar acum cu Serviciul de Informatii al Amenintarii FortiGuard, suntem capabili sa oferim clientilor nostri si intregii comunitati de securitate informatii extinse despre amenintari”, afirma John Maddison, Senior Vice President produs si solutii, Fortinet.

Vedeti de asemenea

Cautati informatii