fbpx

Fortinet numit Lider in Cadranul Magic Gartner pentru categoria Network Firewalls


Pentru a 10-a oara consecutiv, solutiile firewall de la Fortinet sunt pozitionate ca Lider in Cadranul Magic Gartner in urma evaluarii a peste 18 vendori, din punct de vedere al viziunii si al capacitatii de a o pune in practica.

 

Fortinet considera ca plasarea sa in cadranul liderilor se datoreaza in mare masura angajamentului sau de a permite o abordare a retelei bazata pe securitate, care integreaza securitatea in fiecare element al retelei, pentru a-i ajuta pe cei peste 415.000 de clienti la nivel mondial sa creasca eficienta din infrastructura lor.

Echipamentele firewall FortiGate asigura o protectie constanta a retelei, inclusiv in zonele marginale cruciale ale retelei  – de la sucursale, la campusuri, la centre de date hibride si la multi-cloud – si permite clientilor sa dezvolte o retea bazata pe securitate pentru a obtine o serie de beneficii, inclusiv:

  • SD-WAN securizat: Fortinet este unul dintre primii vendori care a furnizat SD-WAN integrat cu capabilitati avansate de securitate pentru organizatii enterprise cu mai multe locatii distribuite, cu scopul de a imbunatati experienta utilizatorului si de a scadea costurile asociate WAN fara a compromite securitatea organizatiei.
  • Securitate cloud: Echipamentele firewall FortiGate au rolul de a asigura securitate pentru mediile multi-cloud, cu suport extins pentru primii 6 cei mai importanti furnizori IaaS la nivel global. Aceasta permite clientilor sa beneficieze de un nivel consistent de securitate multi-layer security protection, automatizare si integrare, indiferent de tehnologiile cloud pe care le adopta.
  • Accelerarea tehnologiilor cloud On-Ramp: Solutiile Fortinet de inalta performanta dedicate SD-WAN si centrelor de date hibride accelereaza adoptarea tehnologiilor cloud on-ramp prin asigurarea unei conectivitati securizate de inalta viteza si a inspectiei SSL in mediile multi-cloud. Fortinet este, de asemenea, si singurul vendor care furnizeaza inspectia fluxurilor criptate, ceea ce pune in valoare standardele de criptare TLS 1.3 recent introduse. Cu echipamentele firewall FortiGate, organizatiile sunt capabile sa ofere o experienta excelenta utilizatorului, avand in acelasi timp vizibilitate completa cu inspectia traficului HTTPS.
  • Management printr-un singur panou, cu transparenta ridicata: Trasparenta la nivel la comanda centralizata se realizeaza prin FortiManager, aplicatie care ofera o vizibilitate completa si consolidata la nivelul periferiei retelei, simplifica operatiunile si ofera securitate, vizibilitate si analitice la nivelul intregii

Corelate, aceste capabilitati furnizeaza celor 415.000 de clienti Fortinet un nivel de protectie si performanta fara precedent.

Solutiile firewall FortiGate au primit in februarie 2018 titlul Gartner Peer Insights Customers’ Choice iar Fortinet este cel mai citat vendor in analiza Gartner Peer Insights Network Firewalls market din septembrie, 2019.

Alte detalii privind pozitionarea solutiilor firewall FortiGate de la Fortinet pot fi regasite in articolul sursa.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii