fbpx

Fortinet ofera solutii wi-fi 6 cu securitate inclusa


Numarul echipamentelor cu conectivitate Wi-Fi a explodat in ultimii ani, iar retelele au devenit mai congestionate ca niciodata. Wi-Fi 6 a venit sa ne salveze.

Fortinet ofera solutii wi-fi 6 cu securitate inclusa 1Wi-Fi 6, cunoscut si sub numele de 802.11ax, este ultimul pas intr-o calatorie de inovatie non-stop. Standardul se bazeaza pe punctele forte ale 802.11ac, adaugand in acelasi timp eficienta, flexibilitate si scalabilitate, care permit retelelor noi si existente cresterea vitezei si capacitatii cu aplicatiile de generatie urmatoare. Noul standard are o capacitate de patru ori mai mare pentru mai multe dispozitive decat 802.11ac. Wi-Fi 6 accepta dimensiuni de canal flexibile care permit operatorilor sa ofere suport IoT mai eficient

Solutiile de retea wireless Fortinet au la baza conceptul Security-driven networking pentru a oferi acces wireless sigur pentru reteaua LAN a companiei. Perfecte pentru implementari de orice nivel, FortiAP-urile sunt activate de Fortinet Security Fabric, oferind vizibilitate larga, protectie automata si informatii privind  amenintarile integrate necesare pentru a proteja activele si datele valoroase ale companiilor din intreaga lume.

La sfarsitul anului 2020, Fortinet a primit titlul de vizionar in cadrul Gartner Magic Quadrant 2020 pentru infrastructura de acces LAN , Fortinet fiind singura companie care converge securitatea retelei si LAN Edge. Folosind reteaua bazata pe securitate, Fortinet permite securizarea LAN Edge fara a fi nevoie de scheme de licentiere costisitoare si complexe.

Access point-ul FortiAP 231F cu Wi-Fi 6 incorporat este un echipament de tip entry-level, cu un pret surprinzator pentru un echipament state-of-art.

Acest dispozitiv are trei radiouri: unul 2,4 GHz, unul 5 GHz, cu care poate trece de 1Gbps, un radio de scanare separat si este capabil de a sustine pana la 512 clienti per radio (conditii de laborator). Exista, de asemenea, si un radio Bluetooth Low Energy. In plus, are porturi Ethernet duale de 1 Gbps pentru flexibilitate PoE.

FAP 231F este ideal atat acasa, cat si in companiile mici cu utilizare intensiva a internetului. In plus, este ideal pentru mediile publice cu densitate mare. Intrucat este conceput pentru navigare si download mai rapid de pe telefoanele mobile, companiile cu implementari 5G si birouri cu utilizare cu latime de banda mare pot beneficia utilizandu-l de asemenea. Poate fi gestionat fie de controlerul WLAN incorporat al FortiGate, fie de portalul FortiAP Cloud.

Noul model de AP va fi disponibil, in stocul Veracomp, incepand cu luna martie a acestui an. Pentru informatii suplimentare produs, cerere oferta sau rezervare de produs, va rugam sa ne solicitati in scris pe fortinet@vearcomp.ro.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii