fbpx

Fortinet, recomandata in testul Sistemului de Prevenire a Instruziunilor de generatie viitoare (NGIPS) al NSS Labs


Fortinet® (NASDAQ:FTNT), liderul global in solutii de securitate cibernetica de inalta performanta, a anuntat astazi rezultatele ultimului raport de testare la nivel de grup al sistemului de prevenire a intruziunilor de generatie viitoare (NGIPS) al NSS Labs. Testul a aratat ca FortiGate 600D al Fortinet a castigat un punctaj de 99,7% pentru eficienta securitatii, cel mai mic cost total de proprietate per Mbps protejati in harta de valoare a securitatii si a primit ravnitul calificativ „Recomandat“ din partea NSS Labs.
  • Raportul NGIPS al NSS Labs este cel mai cuprinzator test din industrie privind eficienta securitatii pentru sistemele de prevenire a intruziunilor oferite astazi si ajuta clientii in securitate sa aleaga cele mai bune solutii bazate pe performanta din lumea reala.
  • IPS FortiGate 600D a obtinut un scor de eficienta a securitatii de 99,7%, blocand 100% din atacurile live utilizate în campaniile de amenintari active si oprind 99,45% dintre atacurile din intreaga biblioteca de exploituri a NSS Labs.
  • FortiGate 600D a fost unul dintre doar patru furnizori capabil sa contracareze 100% din tehnicile de evaziune utilizate în testarea NSS Labs.

Prevenirea intruziunii este esentiala, dar nu toate sistemele sunt egale

Atacuri recente cum ar fi WannaCry si Petya au evidentiat cat de repede pot fi exploatate la scara globala vulnerabilitati necorectate. Numarul tot mai mare de sisteme de operare, aplicatii si dispozitive noi care rulează pe retele pun probleme chiar si celor mai harnice echipe IT care incearca sa tina pasul cu ultimele actualizari. Solutiile IPS pot oferi protectie impotriva acestor vulnerabilitati recent dezvaluite si impotriva acestor tehnici avansate de evaziune, oferindu-le companiilor timpul esential necesar pentru a testa si a avansa noi patch-uri pentru diferitele lor sisteme, dar nu toate solutiile sunt create egale.

Acesta este motivul pentru care Fortinet investeste in mod constant in testarea extinsa a tertilor si in validarea solutiilor sale. Lucrul cu organizatii precum NSS Labs le ofera clientilor datele necesare pentru a selecta cele mai eficiente solutii de securitate cu scopul de a-si proteja afacerile si de a garanta faptul ca Fortinet continua sa ofere cea mai eficienta si mai performanta securitate cibernetica pentru satisfacerea nevoilor.

Protectie NGIPS dedicata cu integrarea unei structuri de securitate superioare
Ca o extensie a structurii de securitate Fortinet, IPS FortiGate indeplineste toate cerintele unei solutii independente de generatie viitoare, combinand un motor IPS eficient, de mare viteza, cu tehnici de evaziune, constientizarea reputatiei si a contextului, aplicatie extinsa si capabilitati de control a utilizatorului, detectarea avansata a amenintarilor si o platforma cu performanta optimizata.

Functionalitatea IPS FortiGate valorifica structura de securitate Fortinet si FortiOS pentru a oferi actualizari in timp real care protejeaza continuu impotriva celor mai recente amenintari si atacuri de tip zero-day care apar in peisajul amenintarilor. Bazat pe hardware special construit si unitati de procesare a securitatii Fortinet (SPU), FortiGate IPS ofera o protectie directa de ultima ora cu o performanta care nu va incetini retelele companiei.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii