fbpx

FusionCube de la Huawei pozitionat ca Challenger in Cadranul Magic Gartner


Gartner a publicat in luna februarie a acestui an un raport complet care vizeaza analiza tehnologiilor dedicate infrastructurilor hiperconvergente. In urma analizei, Huawei se plaseaza in zona producatorilor de tip “Challenger”, furnizori identificati de Gartner ca avand potential de a se dezvolta la nivel global.
FusionCube de la Huawei pozitionat ca Challenger in Cadranul Magic Gartner 1

Magic Quadrant for Hyperconverged Infrastructure Sursa: Gartner (februarie 2018)

Hiperconvergenta isi face loc la nivel de business, pe masura ce majoritatea furnizorilor de tehnologie achizitioneaza startup-uri sau fac pachete de servere cu oferte de software HC. Liderii I&O ar trebui sa se concentreze asupra capabilitatilor si limitarilor software-ului HCI, care este oferit de o gama larga de furnizori de platforme de tip server prin intermediul parteneriatelor OEM.

Serverul FusionCube de la Huawei, un sistem integrat de infrastructura timpurie, este acum pozitionat ca o platforma HCI pentru initiativa Boundless Computing din 2017. Produsul include stocare, propriile tehnologii hypervisors KVM-based si Xen-based FusionSphere, precum si suport pentru VMware si Hyper-V. Managementul se realizeaza prin FusionCube Center. Incepand cu aprilie 2017, Huawei a adaugat versiuni de tip „all-flash” cu doua sau cu pana la patru socket-uri; capacitate mare de date; solutii ROBO FusionCube; oferte cloud si VDI etc.

Gartner considera ca solutia Huawei, prezinta potential, apreciind printre altele ca:

  • FusionCube, desi recent afirmat ca HCI, este in prezent o solutie bine pozitionata in Asia si EMEA, pe multiple verticale.
  • Huawei si-a dezvoltat o retea puternica de parteneri, un ecosistem in care sunt inclusi vendori precum Oracle, SAP, VMware, Microsoft, Red Hat si SUSE, ceea ce va permite companiei sa acceseze relativ rapid noi piete.

Raportul Gartner complet este disponibil mai jos:

[wpdm_package id=’6495′]

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii