fbpx

Fuziune intre Lifesize si Serenova


Lifesize, inovator global in domeniul solutiilor de colaborare video si de productivitate a intalnirilor, si Serenova, un furnizor de top de solutii dedicate de contact center-as-a-service (CCaaS), au fuzionat recent creand o companie dedicata comunicarii pentru centrele de date si pentru colaborarea la locul de munca, care astazi deserveste peste 10.000 de clienti la nivel mondial.

 

Marlin Equity Partners, firma globala de investitii care gestioneaza un capital de peste 6,7 miliarde de dolari, este sponsorul financiar al fuziunii si va continua sa investeasca si sa sprijine cresterea afacerii combinate pentru a aborda piata de solutii de comunicari unificate (UCaaS), estimata la 60 de miliarde de dolari.

Odata cu fuziunea, compania abordeaza convergenta tehnologiilor UCaaS si CCaaS in contact center cu o platforma complementara de solutii de colaborare video de inalta definitie, bazata pe solutii enterprise, de tip cloud, care se bucura de recunoastere in industrie, confirmata si prin Cadranul Magic Gartner*.

Noua entitate va permite clientilor sa isi consolideze solutiile de comunicare, contact center si cele de colaborare video, oferind o noua experienta unificata pentru colaborarea la locul de munca si comunicarea cu clientii prin intermediul contact centerelor. Compania va putea furniza solutii clientilor cu activitate globala si un suport local adaptat prin ecosistemul partenerilor din peste 100 de tari, din intreaga lume.

Craig Malloy, fondator si CEO Lifesize, va ocupa functia de CEO al noii companii. CEO-ul Serenova, John Lynch, va prelua rolul de vicepresedinte senior al departamentelor de vanzari, inclusiv supraveghere strategica a conturilor majore la nivel mondial.

„Companiile de success la nivel global se vor distinge de concurenta prin angajarea mai profunda a clientilor si a angajatilor intr-o comunicare mai vie si mai directa”, a spus Malloy. „Prin aceasta fuziune, punem laolalta forta a doua companii cu expertiza vasta si solutii de ultima ora, bazate pe cloud. Combinate intr-o platforma integrata, vom castiga o pozitionare unica, care va ajuta organizatiile sa furnizeze experiente de comunicare care depasesc cu mult nivelul standard actual, de la contact center, pana la sala de sedinte, dar nu numai. ”

Marlin Equity Partners, care a gestionat recent achizitia de catre Serenova a platformei ProScheduler de la Loxysoft, va juca un rol esential in strategia integrata a companiei de a crea un portofoliu de comunicatii unificat holistic prin achizitie, parteneriate si dezvoltare de produse.

Noua companie va fi oficial prezentata cu ocazia conferintei Enterprise Connect care va avea loc in Orlando, Florida, in perioada 30 martie – 2 aprilie 2020. Participantii la conferinta pot afla mai multe accesand standul 1019.

Comunicatul oficial aici.

*Gartner, “Magic Quadrant for Meeting Solutions.” Mike Fasciani, Tom Eagle and Adam Preset. Gartner, Inc. September 5, 2019.
*Gartner, “Magic Quadrant for Contact Center as a Service, North America.” Drew Kraus, Steve Blood, and Simon Harrison. Gartner, Inc. October 15, 2019.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii