fbpx

Gartner a intocmit Cadranul Magic 2018 pentru solutii de protectie end-point


Gartner, unul dintre cei mai apreciati analisti din piata IT, a realizat recent o evaluare a solutiilor de securitate end-point si a redefinit Cadranul Magic pentru 2018.

 

Piata de solutii de securitate endpoint este destul de dinamica in prezent, cu o multime de noi producatori care se straduiesc sa inoveze, asa incat sa poata furniza un nivel sporit de detectare si un timp redus de raspuns la amenintari. In toata aceasta efervescenta, Trend Micro reuseste sa se pozitioneze ca lider in cadranul Magic 2018 al lui Gartner, dedicat solutiilor de protectie endpoint (PPE). Trei furnizori primesc in 2018 titlul de Lider, in scadere de la 4 anul trecut. Trend Micro a fost recunoscut ca lider in acest Cadran Magic inca din 2002 (initial cu solutia Enterprise Antivirus).

Solutiile de securitate Trend Micro:

  • Merg chiar mai departe de urmatoarea generatie, datorita securitatii XGen™, care ofera tehnici avansate si complete de securitate
  • Detecteaza si raspund la orice tip de atac
  • Integreaza mai multe layere de protectie, de la endpoint, email, web si aplicatii de tip SaaS, pentru a oferi protectie utilizatorilor indiferent de tipul de dispozitiv, aplicatie utilizata, retea sau locatie

Analizele Gartner sunt apreciate in piata datorita perspectivei lipsite de parti-pris-uri si constituie un punct de referinta important atat pentru specialistii din piata IT, cat si pentru companiile care sunt in curs de evaluare a unor solutii IT. Analizele Gartner sunt, de asemenea, apreciate si pentru sumarele de tip SWOT aplicate solutiilor evaluate.

Raportul Gartner, este disponibil AICI.

Trend Micro
Trend Micro

Trend Micro Incorporated este lider global in software de securitate cu o experienta de 27 de ani. Soluțiile Trend Micro se adreseaza atat consumatorilor, cat si companiilor si agentiilor guvernamentale, asigurand o securitate stratificata a datelor pe dispozitive mobile, obiective, ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii