fbpx

Gartner plaseaza FortiGate in Cadranul Liderilor


Raportul Gartner din 2017 referitor la solutiile enterprise de tip firewall include seria de solutii FortiGate in Cadranul Liderilor.

Raportul subliniaza aportul deosebit al strategiei Fortinet privind Security Fabric, corelata cu capacitatea in aplicare conceptele prezente in viziunea si strategia de business.

Cadranul Magic realizat de catre Gartner reprezinta una dintre cele mai utile unelte de evaluare a solutiilor din piata, analizand ofertele de solutii pe criterii obiective. Cadranul Magic analizeaza, de asemenea, componente cheie legate de inovatia tehnologica, reusind sa schiteze tendintele predictibile din domeniu.

FortiGate este, probabil, una dintre cele mai patentate solutii de securitate existente la acest moment, in intreaga lume. Tehnologiile sale avansate de securitate sunt in stransa relatie cu obiectivul vizat de Security Fabric: vizibilitate si control complet la nivelul retelei. Avand un sistem de operare optimizat, procesoare de securitate customizate – FortiGate beneficiaza de update-uri de securitate la fiecare minut, datorita retelei de experti care sustin aceste solutii la nivel global. Tocmai acesta combinatie dintre inovatie tehnologica si expertiza umana permite solutiilor firewall Fortinet sa se plaseze in zona enterprise, avand capacitatea de a se ajusta rapid la necesitatile oricarui tip de infrastructura, securizand datele indiferent de locatia acestora.

Mai multe detalii legae de Cadranul Magic realizat de Gartner in 2017 Gartner Magic pentru solutiile de firewall enterprise, gasiti aici.

Vedeti de asemenea

Cautati informatii