fbpx

Gecad Net, partener Silver pentru Trend Micro


GECAD NET, companie cu o istorie de peste 25 de ani pe piata locala de software si servicii IT, a devenit Silver Partner pentru Trend Micro.

In 2016, odata cu preluarea distributiei Trend Micro, Veracomp a lansat programul de parteneriat Trend Micro in Romania ce confera resellerilor locali o pleiada de beneficii, printre care: acces la cele mai noi produse Trend Micro, resurse de training si suportul distribuitorului local.

GECAD NET este unul dintre primii parteneri care a aderat la acest parteneriat, ca parte a strategiei sale de a promova catre clienti solutii la cheie, elaborand proiecte integrate, capatand dupa un an de zile statutul de Silver Partner pentru Trend Micro.

“Echipa GECAD NET are o experienta de aproape 15 ani in construirea unor proiecte ample de securitate ce au la baza solutii Trend Micro. Numirea companiei noastre ca Silver Partner este o recunoastere a acestei expertize. Totodata, statutul de Silver Partner reprezinta si o promisiune pe care o facem tuturor companiilor ce au ca obiectiv in urmatoarele 12 luni ridicarea gradului de securitate a propriilor afaceri”, declara Serban Prejoianu, GECAD NET.

GECAD NET este o companie specializata in comercializarea si implementarea aplicatiilor software, ce furnizeaza optiuni adecvate de licentiere, servicii IT integrate si solutii profesionale de securitate IT. Misiunea companiei este de a-si ajuta clientii sa optimizeze cheltuielile cu informatizarea pentru a spori profitabilitatea fiecarui business. In prezent, GECAD NET are peste 12000 de clienti in domenii precum telecomunicatiile, sectorul financiar-bancar, cel al constructiilor, energiei, petrolului si gazelor si altele.

Trend Micro
Trend Micro

Trend Micro Incorporated este lider global in software de securitate cu o experienta de 27 de ani. Soluțiile Trend Micro se adreseaza atat consumatorilor, cat si companiilor si agentiilor guvernamentale, asigurand o securitate stratificata a datelor pe dispozitive mobile, obiective, ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii