fbpx

Gemalto castiga premiul de excelenta pentru cel mai bun produs de criptare


Gemalto, lider mondial in securitate digitala, a fost desemnat castigatorul anului 2017 de catre Cybersecurity Excellence Awards. Produsul SafeNet KeySecure oferit de Gemalto a fost votat pentru "cel mai bun produs de criptare" de catre cei peste 300,000 membri ai comunitatii globale de specialisti in securitatea informatiilor. 

SafeNet KeySecure este un produs care asigura echipelor de securitate din cadrul organizatiilor posibilitatea de a administra si de a pastra cu usurinta si in siguranta cheile de securitate. Solutia se pliaza perfect pe cerintele si politicile interne de protectie a datelor, oferind administratorului IT posibilitatea de a accesa – dintr-un singur punct, rapid – toate procesele de auditare. Statusurile si modificarile legate de cheile de securitate pot fi monitorizate prin sistemul centralizat de logare, care trimite alerte instantanee catre administratorul de securitate atunci cand apar modificari sau se detecteaza chiar si cea mai mica bresa. Informatiile primite in timp real permit echipei de securitate sa intervina rapid pentru remedierea situatiei, salvand astfel timp si date valoroase.

Cybersecurity Excellence Awards este o competitie anuala prin care onoram specialistii, produsele si companiile care isi pot demonstra excelenta, inovatia si unicitatea in domeniul securitatii informatiei,” afirma Holger Schulze, fondator al comunitatii de peste 300,000 de membri din domeniul securitatii informatice pe LinkedIn. „In fiecare an, avem sute de nominalizari de produse din domeniul securitatii cibernetice, care trec printr-un proces transparent de selectie si votare.

Mai multe detalii referioare la acest premiu, gasiti pe pagina producatorului.

Gemalto
Gemalto

Gemalto este producator de solutii de securitate digitala. Solutiile Gemalto protejeaza si controleaza accesul la date critice prin autentificarea accesului, a tranzactilor si a obiectelor, criptarea datelor si administrarea securizata a criptarii. Cu 14.000 de angajati si o cifra de afaceri de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii