fbpx

Gemalto: primul producator din lume complet certificat GSMA


Gemalto, lider mondial in solutii de securitate, a anuntat ca serviciile sale On-Demand Connectivity au fost primele de acest tip care au demonstrat complianta 100% cu cele mai exigente standarde de securitate GSMA, conform Schemei de Acreditare de Securitate pentru SIM-uri incorporate (eSIM). Ca atare, furnizorii de servicii, operatorii de telefonie mobila si distribuitorii OEM pot conta pe faptul ca solutiile Gemalto implementeaza masuri corespunzatoare de securitate in ceea ce priveste stocarea si manevrarea datelor sensibile ale utilizatorilor.

Spre deosebire de SIM-ul conventional, un eSIM este incorporat intr-un dispozitiv in procesul de productie si necesita administrare remote pe durata intregului ciclu de viata. Acesta simplifica procesul de productie, logistica, previne eventualele deteriorari in urma manipularii si elimina necesitatea de a introduce si inlocui ulterior dispozivele SIM.

Avand peste 50 de referinte, serviciile Gemalto On-Demand Connectivity – platforma de management al subscriptiilor – furnizeaza clientilor un mediu certificat GSMA pentru desfasurarea activitatilor comerciale.

 „Aceasta noua certificare demonstreaza calitatea de lider si determinarea Gemalto de a implementa cele mai riguroase masuri de securitate. Operatorii de telefonie mobila si distribuitorii OEM pot acum beneficia de avantajele combinate ale serviciilor furnizate de eSIM si remote SIM pentru aplicatiile industriale, de business sau de tip consumer,” declara David Buhan, prim vicepresedinte, Servicii IoT si Mobile, in cadrul Gemalto.

Pentru mai multe detalii privind certificarea GSMA, accesati pagina producatorului.

Gemalto
Gemalto

Gemalto este producator de solutii de securitate digitala. Solutiile Gemalto protejeaza si controleaza accesul la date critice prin autentificarea accesului, a tranzactilor si a obiectelor, criptarea datelor si administrarea securizata a criptarii. Cu 14.000 de angajati si o cifra de afaceri de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii