fbpx

Gigamon castiga Premiul Fortress Cyber Security 2021


Business Intelligence Group a desemnat Gigamon, liderul in vizibilitate si analitice in cloud, castigator al premiului Fortress Cyber ​​Security 2021 la categoria Leadership, recunoscandu-i lui Josh Day, Directorul al Applied Threat Research (ATR), eforturile si dedicarea sa de a combate atacurile cibernetice.

 

Gigamon a fost desemnat castigator si in categoria Threat Detection pentru solutia sa ThreatINSIGHT ™. Acest program de premii are rolul de a identifica si recompensa companiile si produsele de top de la nivel global care care au rolul de a mentine datele si a activele electronice in siguranta, in contextul unui mediu in care amenintarile hackerilor sunt in crestere constanta.

Josh Day coordoneaza echipa ATR in misiunea de a demonta impactul amenintarilor prin permenente cercetari si capacitati sporite. Cu experienta anterioara in Fortele Aeriene ale Statelor Unite si colaborand cu Agentia Nationala de Securitate (NSA), Day a condus si a efectuat operatiuni de retea de calculatoare, in colaborare cu agentii la nivel national. Aceasta experienta i-a oferit o perspectiva distincta atunci cand a trecut la retelele de clienti.

„Josh este o resursa vitala pentru echipa ATR a Gigamon, iar experientele sale valoroase de lucru si de coordonare au ajutat la corelarea eforturilor echipei pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa contracareze rapid si eficient amenintarile iminente”, a declarat Shehzad Merchant, Chief Technology Officer la Gigamon. „Din pozitia pe care o are, a dezvoltat si formalizat cu succes procese de echipa incrucisata pentru sprinturi de detectie strategica in mijlocul unei forte de munca complet remote, ajutandu-ne sa ne asiguram ca logica de detectare ThreatINSIGHT este capabila sa tina pasul cu peisajul in schimbare – inclusiv coorodanrea echipei si lansarea noilor detectii cu termen de 48 de ore de la dezvaluirea publica a compromisului SolarWinds – totul in timp ce tocmai s-a intors din concediul de paternitate. Suntem recunoscatori pentru dedicarea continua a lui Josh fata de Gigamon si dorinta sa de a sprijini atat echipa sa, cat si clientii Gigamon.”

Gigamon nu este doar castigator la categoria Leadership; Business Intelligence Group a recunoscut ThreatINSIGHT si in categoria Threat Detection. Recent, Gigamon a anuntat lansarea ThreatINSIGHT Guided-SaaS network detection and response (NDR),, prima solutie din industrie NDR Guided-SaaS de acest gen, care combina tehnologiile speciale cu indrumarile expertilor in securitate pentru a imbunatati Centrul de operatiuni de securitate (SOC) / raspunsul la incidente (IR) eficienta si pentru a reduce supraincarcarea la nivel de analiza. Avand in vedere actualul peisaj de amenintari in evolutie rapida, solutia nativa pentru cloud abordeaza lacunele de vizibilitate care nu sunt acoperite de informatiile de securitate si gestionarea evenimentelor (SIEM) si solutiile de detectare si raspuns al punctelor finale (EDR). Solutia asigura detectarea activitatii amenintarilor, precum si datele si contextul necesare pentru un raspuns eficient al securitatii cibernetice in situatii de criza.

„Primirea acestei recunoasteri valideaza in continuare rolul pe care il joaca Gigamon si ThreatINSIGHT in asigurarea retelelor clientilor nostri cu tehnologia si expertiza necesare pentru combaterea peisajului amenintarilor in evolutie”, a spus Michael Dickman, Chief Product Officer la Gigamon. „Atacurile recente au aratat ca detectarea amenintarilor din retea reprezinta o necesitate absoluta. Ne face placere sa vedem ca abordarea noastra NDR Guided-SaaS este adoptata de expertii de pe piata, datorita modului in care ajutam eficient echipele InfoSec sa detecteze si sa descalifice situatiile de risc ridicat, cu fluxuri de lucru ghidate si expertiza de raspuns de partea lor. ”

„Suntem incantati sa-l numim pe Gigamon castigator in cadrul programului Fortress Cyber ​​Security Awards 2021”, a declarat Maria Jiménez, Chief Nomination Officer, Business Intelligence Group. „Pe masura ce societatea noastra continua sa evolueze si sa devina mai dependenta de retele si date, companii precum Gigamon sunt esentiale in asigurarea protectiei si a increderii solicitate de consumatori.”

Gigamon
Gigamon

Ofera vizibilitate activa in traficul de retea fizic si virtual, permitand o securitate mai buna si performante superioare. Gigamon's Visibility Fabric ™ si GigaSECURE®, prima platforma de livrare a securitatii din industrie, furnizeaza informatii avansate, astfel incat solutiile de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii