fbpx

Huawei anunta rezultatele financiare pe primul trimestru din 2019


Huawei a anuntat la inceputul saptamaniii rezultatele financiare pe primul trimestru din 2019. In Q1 al acestui an, Huawei a generat venituri de 179.700.000.000 CNY, in crestere cu 39% fata de anul trecut. Marja de profit net al companiei in Q1 2019 a fost de cca 8%, usor crescuta fata de aceeasi perioada a anului trecut

Huawei si-a mentinut atentia asupra infrastructurii ICT si a dispozitivelor inteligente si a continuat sa creasca eficienta si calitatea operatiunilor sale, contribuind la performanta sa din acest prim trimestru al anului 2019.

2019 va fi un an de implementare pe scara larga a tehnologiei 5G in intreaga lume, aducand oportunitati nemaiintalnite de crestere pentru Huawei Carrier Business Group. Pana la finalul lunii martie 2019, Huawei semnase 40 de contracte comerciale pentru 5G cu operatori de varf din toata lumea, distribuind peste 70.000 de statii de baza 5G in piete de pe tot globul.

Huawei Enterprise Business Group a implementat, de asemenea, si primul access point Wi-Fi 6 cu capabilitate 5G din lume. La finele Q1 2019, Huawei distribuise mai multe produse Wi-Fi 6 decat orice alta companie de pe piata.

Huawei Consumer Business Group continua sa creeze valoare pentru consumatori prin produsele sale inovatoare. Strategia sa de baza este sa ofere o experienta inteligenta consumatorilor, indiferent de scenariu. In Q1 2019, Huawei a distribuit 59.000.000 de smartphone-uri. In alte segmente de business, precum PC-uri, dispozitive purtabile si smart home, Huawei a fost aclamata de consumatorii globali pentru produsele sale inovatoare de varf si experientele superioare de utilizare.

HUAWEI CLOUD ramane dedicata inovatiei. Aceasta isi propune sa construiasca cel mai bun cloud hibrid posibil, sa ofere solutii AI full-stack pentru industriile inteligente. Peste un milion de utilizatori si dezvoltatori enterprise au ales sa lucreze cu HUAWEI CLOUD. In Q1, serviciile HUAWEI CLOUD au fost lansate in Singapore, iar HUAWEI CLOUD si-a lansat modelul de piata AI. Platforma HUAWEI CLOUD de dezvoltare AI cu toate facilitatile incluse – ModelArts – a iesit pe primul loc in competitia de deep learning Stanford DAWNBench, atat in categoria de clasificare a imaginilor, cat si de inferenta.

[1] Informatiile financiare dezvaluite in cadrul prezentului document reprezinta cifre neauditate, compilate conform Standardului International de Raportari Financiare (sursa: Reuters).

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii