fbpx

Huawei FusionServer 2288H V3 pe Primul Loc in Testele TPC Express Benchmark Big Bench


[Shenzhen, China, 18 ianuarie 2017] FusionServer 2288H V3 al Huawei s-a clasat pe prima pozitie in testele TPC Express Benchmark™ Big Bench (TPCx-BB) cu un factor de scala 3000, potrivit ultimelor rezultate publicate de TPC, o organizatie de renume in evaluarea performantei standard.

TPCx-BB este o valoare de referinta TPC Express proiectata sa masoare performanta sistemelor analitice Big Data pe baza Hadoop. Rezultatele testelor sale sunt recunoscute pe scara larga in sectorul industrial si cel comercial. TPCx-BB masoara performanta componentelor hardware si software prin executarea a 30 de interogari analitice realizate in mod frecvent in contextul comerciantilor cu amanuntul cu prezenta fizica si online a magazinelor. Unele din scenariile de testare folosesc chiar cei mai populari algoritmi de invatare a masinilor, precum K-Means si Naive Bayes. Rezultatele testelor TPCx-BB pot arata in mod cuprinzator si precis performanta generala, de la un capat la altul, a sistemelor Big Data.

De asemenea, TPCx-BB foloseste atat performanta serverelor, cat si datele metrice privind preturile pentru a furniza informatii esentiale referitoare la raportul performanta vs. cost. In testul TPCx-BB@3000, Huawei FusionServer 2288H V3 a obtinut un scor de 611,31 pentru componenta metrica BBQpm@3000 si 462,55 US$ pentru componenta metrica $/BBQpm@3000, cele mai bune scoruri pentru fiecare componenta metrica dintre serverele de tip 2-socket.

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii